| Lehaci_Ana-Maria_1992 a întrebat:

Am o problema cu telefonul meu, Iphone 5s! Am introdus de mai multe ori Passcode-ul greșit, deoarece l-am uitat, si acum pe ecran mi-a rămas doar mesajul "Iphone Dezactivat. Conectare cu Itunes"! Vreau sa menționez ca am uitat parola de icloud.
Vreau sa ma ajutați, va rog! Am foarte multe date în acel telefon care nu vreau să le pierd!
Pentru un răspuns bun, si încercat de mine, dau funda cu mare drag!

Răspuns Câştigător
| deeaaaa a răspuns:

Buna,
In primul rand trebuie sa-ti recuperezi parola de icloud. Daca ai adresa de icloud, facuta pe o adresa de mail gen yahoo, gmail, este foarte simplu. Te conectezi de pe un pc, laptop pe icloud.com, intrii la "am uitat id-ul sau parola", iti scrii adresa de mail si iti trimit ei un mail cu recuperarea parolei, de unde o poti schimba.
Daca nu ai acces la acea adresa de mail, te sfatuiesc sa suni la Apple Support, si facand dovada achizitiei telefonului(presupune sa ai factura), iti vor debloca ei contul de icloud.
Dupa cum spuneai, ai uitat si passcode-ul. Aici e destul de simplu.Conectezi telefonul la itunes, il bagi in dfu mode( tii apasat pe butonul de lock si home in acelasi timp pana se inchide, cand apare marul tii apasat doar pe butonul de home, si o sa-ti apara sa-l conectezi la itunes), ii dai restore si cam asta e. Mentionez, ca daca nu ai facut in back-up, vei pierde toate datele din el.
o zi frumoasa!

2 răspunsuri:
| HCR1 a răspuns:

Daca ai uitat password si nu te poti conecta in icloud nu exista alta modalitate sa recuperezi din icloud sau de pe telefon. trebuie sa selectezi ca stergi dispozitivul si atunci automat se sterg toate datele, chiar si setarile telefonului.

| Lehaci_Ana-Maria_1992 explică:

Va mulțumesc foarte mult! Oricum, o să îl resetez si cam asta e... încă o data va mulțumesc foarte mult! O zi buna tuturor!