|

Scuzati categoria.

Am o problema la mouse : Ma joc linistit, si cateodata mouse-ul incepe sa se miste de parca am lag, se misca singur pentru vreo 4 secunde, cand incerc sa il misc repede se blocheaza dar numai pentru cateva secunde. Pana acum 2 saptamani mergea perfect... Am incercat si fara mousepad dar tot nu merge.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Intai incearca cu un alt mouse.
Daca merge cu altul, atunci trebuie curatita optica mouse-ului tau (asa cum a scris si "Bogdann1107", iar daca nici asa nu merge, atunci trebuie schimbat mouse-ul.
Daca nici cu alt mouse nu merge, atunci ruleaza o scanare antivirus (de exemplu Eset online: https://www.eset.com/us/home/online-scanner ) urmat de un anti-malware (de exemplu Malwarebytes ), fiindca si un "virus" poate sa dea asemenea simptome de sacadare necontrolata.

Windows-ul instaleaza si verifica driver-ul pentru mouse, deci nu are sens sa "reinstalezi" driverul, din moment ce mouse-ul se vede pe monitor. :)

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa instalezi drivere daca lipsesc.reinstaleaza windows si incearca.bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ba,incearca sa reinstalezi windowsu' si driverele' daca nu stii sa faci asta roaga pe cineva care stie..eu am avut problema asta si de la drivere era.bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, schimba mouse-ul sau ia un betisor de urechi inbibat in spirt si sterge acea biluta pe unde iese lumina rosie ( beculet rosu-geamul senzorului de citire miscare).
Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Posibil sa fie stricat senzorul (becul rosul), acesta intrerupe semnalul sau rotita( nu are treaba cu pc).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează