|

Un telefon rezistent la apa: ieri am fost la plaja si am facut cateva poze in apa ( nu il bagam cu totul in apa, valul venea si il stropea putin) si azi nu se mai incarca im apare in continuu ca e ud portul usb si sa il usuc dar stau cu el de 30 de min cu feonul. am citit ca poate fi de la apa sarata, sugestii? telefonul e nou nu are cum sa fie de la incarcator si are USB type C ( nu gasesc prin casa cabluri)

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Niciun telefon nu e rezistent la apa, in toate intra apa chiar și putina. L-ai pus in orez sa se usuce? Trebuia ținut minim 48 de ore înainte sa îl pui din nou la încărcat pentru ca dacă circuitele nu sunt complet uscate Riști sa îl arzi.

| a răspuns (pentru Bondarel99):

Nu exista? Ba exista! Telefoanele rezistente la apa au o adancime maxima su un timp limitat in care ele pot sta in apa, dar asta nu inseamna ca in ele intra apa daca conditiile sunt mai mici decat aceste valori!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

E posibil să fi intrat puţină apă aşa mă cheamă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Du-te la service sa iti curete portul cu alcool tehnic. Sarea ramasa acolo poate da o falsa rezistenta electrica intre contacte si de aceea iti apare acel mesaj.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează