|

V-as ruga frumos sa ma ajutati.Deci acum ceva zile am intrat pe pc si am vazut ca nu mai mergeau castile,gen se auzea doar o casca(erau niste HTC de telefon) si se auzeau ambele doar daca puneam firul intr-o anumita pozitie, apoi nu mai mergea nici asa.Am zis sa imidauc comanda de alte casti,si alea vin abia luni,acum mi-a dat un prieten o pereche de a lui,sunt ceva mkirya, lui ii megreau dar mie mi se aude de ex la o melodie doar instrumentalul nu si vocea cantaretului.Se poate sa fie de la front panel? Am incercat sa bag si in spate si nu le detecteaza. Ceva idei?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Cred ca sunt castile problematice. Si eu am casti care nu se aud decat intr-o parte sau partial ca la tine cu intrumentalul. Cred ca poti sta si tu o zi fara casti... Sper sa iti mearga.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1) Poti astepta perechea de casti care vine
2) Incearca sa iei alte casti, de la un prieten sau ma rog... ruda si vezi daca face la fel
3) Daca face la fel, incearca sa-ti iei casti pentru calculator, pentru ca ele de obicei nu au probleme, si o sa ti se auda si vocea cantaretului, nu doar instrumentalul melodiei
Sper ca ti-am fost de folos
Bafta!winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Mihai_Panda_2000):

Cum am spus, cu HTC-urile de telefon a mers 2-3 luni, dupa care s-au stricat, si in telefon tot pe o casca se aud.Acum astea de la un prieten nu sunt de telefon, dar in calculator nu se aude vocea de la melodie, insa in telefon merg perfect.(Am auzit ca poate fi ceva problema ca acestea pe care mi le-a dat prietenul meu au doar 2 lamele, adica chestiile alea negre de pe jack, si de aia nu merg, alea HTC ale mele aveau 3)Si astea pe care le-am comandat vad ca tot 2 au.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează