anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ajutor urgent! am trimis din greseala unui angajator un mesaj pentru mama mea pe messenger-ul de la Facebook
din viteza si ne atentie
cred ca omul nu a putut sa il scitesca inca
poate ca inca nu la citit
cum facem sa il stergem sa nu mai ajunga la omul respectiv!?
nu ma pricep la facebool
am facut-o de pe un tel Android.
Am intrat adineauri in viteză pe google chrome de pe un calculator PC si am ajuns pe messenger-ul de la Facebook si am gasit acolo un buton aferent text-ului respectiv pe care scria sterge am apasat pe el, mi-a aparut un meniu in care scria șterge pentru totă lumea, am apăsat șterge pentru totată lumea, si văd că nu se sterge mesajul este tot acolo!
ajutor repede

Răspuns Câştigător
| Admiral0 a răspuns:

Poate n-ai apăsat bine pe buton că odată ce dai pe șterge pentru toată lumea (unsend în engleză) îl șterge instant pentru toți

16 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poți șterge doar in primele minute de la expedierea acestuia.
Pe telefon: Apasă repede pe mesajul respectiv, apeși pe REMOVE si apoi pe UNSEND!
Nu apăsa pe "Remove for you" (fiindca se sterge doar din inboxul tău, nu si din al lui)

Daca esti pe un PC/laptop, apesi pe cele trei puncte, aflate fix in stanga mesajului, apesi pe ȘTERGE, apoi pe STERGE pentru TOATA LUMEA.

| zilog a răspuns (pentru floresdemayo):

Acest mesaj va fi şters pentru tine. Alţi membri ai acestei conversaţii îl vor putea vedea în continuare.

| floresdemayo a răspuns (pentru zilog):

Fie nu ai urmat exact pașii de sus, fie a expirat timpul... sad
Și dacă vede, ce-i?! Îi scrii un mesaj SCURT, "Mă scuzati, era pentru altcineva".

| zilog a răspuns (pentru floresdemayo):

Eu am apucat să dau de două ori pentru acel mesaj "Sterge pentru totată lumea"
Apoi după ce au mai trecut vreo 2 minute am incercat să ii dau din nou sterge pentru totă lumea pentru că mie incă nu imi dispărea de pe ecran
dar atunci am văzut ca nu imi mai dă voie să îl șțerg de cât pentru mine
crezi că gata o fi șters pentru cealalta persoană!?

| zilog a răspuns (pentru floresdemayo):

Deja in prima secundă i-am scris că era pentru alt cineva happy
mulțumesc mult de tot!

| NLS a răspuns (pentru zilog):

Nu stiu pe Facebook cum e, insa pe Whatsapp poti sterge mesajul pentru toata lumea, doar in primele doua minute dupa ce l-ai trimis. Probabil ca si pe Facebook Messenger la fel.
Posibil ca in clipa cand a afisat pe ecran ca il va sterge pentru toti era in ultima secunda a celor 2 minute, si cand ai dat efectiv clickul erai deja in urmatorul minut, altfel nu imi explic de ce nu l-a sters.

That's why i love Telegram.

| floresdemayo a răspuns (pentru zilog):

Eu am trimis cuiva un mesaj, la 13.30. Si acum, după 30 min, inca imi apare că il pot sterge pentru toata lumea... Cand l-ai sters, ai avut conexiune la internet? Sa speram ca nu l-a primit.
In mod normal, daca il stergi din Messenger, in locul mesajului apare scris: "You unsent a message"...

| DarthNiger a răspuns:

De ce nu ii explici pur si simplu persoanei respective ca mesajul a fost trimis persoanei gresite? doar nu o sa te omoare sau sa te dea in judecata pentru asta.

| Admiral0 a răspuns:

Ține apăsat pe mesaj si dăi pe "șterge pentru toată lumea"

| Admiral0 a răspuns (pentru Admiral0):

Sau dacă ai pe engleză dai pe remove si apoi pe unsend

| zilog a răspuns (pentru Admiral0):

Am dat de pe calculator sterge pentru totă lumea
si mesajul este tot acolo
apoi acum am intrat din nou pe tel si mesajul este tot acolo
si imi da voie sa il sterg doar pentru mine imi apare un mesaj pe care scrie "Remove for You"

| Admiral0 a răspuns (pentru zilog):

Deasupra de "remove for you" trebuie să fie și "unsend"

| zilog a răspuns (pentru Admiral0):

This message will be removed for you

| Admiral0 a răspuns (pentru zilog):

Nu, nu-i bine că îl sterge doar pentru tine. Trebuie pe unsend să dai

| Boss02019 a răspuns:

Trebuie sa vezi daca are doua bife in partea stanga jos la measj. Daca sunt doua bife albastre, inseamna ca a citit, iar daca sunt 2 bife negre, inseamna ca doar a primit, dar nu s-a uitat. Iar pentru a sterge un mesaj, va trebui sa tii mult pe el, si iti apare delete si ai doua optiunii:
-una pentru tine
-una pentru amandoi
In cazul tau dai sa stergi mesajul si tie si lui.
Sper ca te-am ajutat

| floresdemayo a răspuns (pentru Boss02019):

Ce zici tu e pe Whatsapp, cu bifele albastre/negre.
Pe Mess, apare acel "văzut" micuț, intr-un cerculeț negru, iar cand mesajul a fost citit, atunci apare in format minuscul, poza de profil a destinatarului.