| Nikolassss a întrebat:

Am bani pe card, in contul de paypal nu am bag, cardul este atasat la payoal, daca cumpar ceva cu paypal, banii mi se baga direct din card in paypal? Funda!

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Daca contul tau de banca este atasat de paypal atunci vei putea face cumparaturile online fara nici o problema. Paypal iti retrage singur din contul tau suma exacta cat trebuie sa mearga la site-ul unde ai facut comanda. Esti pe site-ul x dai plata sa fie executata cu Paypal si acesta retrage automat din contul tau bancar. Oricum Paypal e banca cea mai sigura de transfer valuta din lume, cu ei nu poti fi niciodata pacalita.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru MihaelaDart):

PayPal nu e o banca, una la mina. Cu PayPal esti mai in siguranta, dar niciodata idiot-proof. De exemplu, protectia la cumparare actioneaza pe pretul produsului. Ce faci daca vinzi porcarii contrafacute? Le dai pe alea foarte ieftin, compensezi prin transport/impachetare scumpe. Isi vrea omul banii inapoi, nici o problema, ii dai banii inapoi. PE PRODUS, nu pe transport. TEAPA! La fel, produsele sub 10 dolari nu sunt acoperite de protectia pentru cumparatori.

Răspuns utilizator avertizat
| Bula a răspuns (pentru Nikolassss):

Cere extrasul de cont de la banca ta, aacolo gasesti explicatia unde ti-au "disparut" banii!
Banca ta sigur ia comisioane pentru transfer si convertire.

| MihaelaDart a răspuns (pentru Nikolassss):

La paypal se poate face refund, paypal nu te-a pacalit, ci site-ul de unde ai onorat comanda. Tu cu paypal poti recupera baniiwinking. Si cum a spus si Bula, scoate-ti extrasul de la contul tau de banca si vei vedea unde s-au dus banii.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Nikolassss):

Amuzant. Banii nu dispar NICIODATA din PP. Poate ai primit un scam de-ala pe mail pentru idioti cum ca ai bani in PP, dar de fapt nu aveai nimic. Verifica istoria tranzactiilor, daca au intrat, sigur ai si statisticile iesirilor.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Bula):

Daca banii au fost in PP, banca nu are treaba. Fa diferenta intre PP si banca!

7 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Fa cumva sa scoti banii aia mai repede! Dupa ce reusesti, inscrie-te la cursuri de limba romana!