|

Am telefon Samsung Galaxy Y cu sistem android, am intrat pe internet pe el, apoi mi-am descarcat mess si am intrat pe mess, problema este ca toate id-urile s-au salvat in telefon la contacte(numerele din telefon). Am mai pus intrebarea asta pe TPU, si un destept' mi-a zis ca pot sa le sterg fara probleme din telefon daca nu sunt pe internet in timpul ala si nu se va sterge din mess, iar eu l-am ascultat si mi-am sters pe toti din lista(am avut multi). Mi-am recuperat multe id-uri si acum aceeasi problema. Sunt salvate la contacte fara sa-mi apara nimic sa dau 'accept' daca vreau sau nu. ceva de genul. Vreau sa stiu cum sa nu le mai am la contacte multumesc, dau funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Din propria experienta am patit si eu ceva similar. Cred ca daca te uiti la setarile telefonului trebuie sa ai o sectiune a conturilor sau ceva de genul ( cel putin la Galaxy S2 pe care il am eu asa este, am o sectiune dedicata FB-ului, Twitter-ului si conturilor de e-mail ) acolo ar trebui sa ai o optiune cu care poti opta pentru sincronizarea contactelor de pe retelele de socializare. Sper sa reusesti, bafta!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai intra in messenger de pe tell si da la optiuni si debifeaza sincronizare contacte si daca nu dispar nici asa lasa acea optiune debifata si marcheaza contactele si stergele si eu am patit la fel

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi in setarile telefonului si dezactiveaza sincronizarea de la messenger

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează