|

Buna, am o problema cu telefonul, Nokia Asha 302.Il cam de jumate de an, nu l-am scapat (prea tare laughing ) iar acum, dintr-o data a inceput sa faca figuri.Am incercat sa sterg niste poze si cica ''Operatiue nereusita'' apoi mi s-a stins ecranul, s-a aprins si tot asa.Am mai avut problema asta de vreo 2-3 ori,inca de cand l-am cumparat,fotografiile se deschid greu,se blocheaza, pe scurt, ma calca pe nervi!-.-'

Oare care e problema?

Arigato gozaimasu. puppy dog eyes

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Si eu folosesc acelasi telefon si am avut aceeasi problema.
Nu puteam deschide pozele deoarece am avut un virus. Am fost informata ca trebuie sa sterg tot ce e in telefon ca sa scap de aceasta problema, dar am cumparat un card de memorie si am mutat tot pe calculator, nu puteam renunta la toate fisierele mele.
Cat despre inchiderea ecranului, este posibil sa fie cauzata de aplicatia WhatsApp, in caz ca o ai (poate sa fie, de asemenea, motivul pentru care nu poti umbla repede la fotografii). Reinstaleaz-o si este posibil sa scapi de aceasta problema. Se poate intampla sa fie din cauza unei alte aplicatii (de exemplu Social daca il folosesti).
Nu sunt sigura ca acestea vor remedia problema, dar la mine au functionat. Succes!

| explică (pentru pizzahut):

Aplicatia WhatsApp nici nu o mai am, cred ca am sters-o mai demult.Are ceva oare? XD
Uff, sa sterg tot?:o
Virusul poate sa ajunga si in card? Mi-am mutat melodiile acolo, si sunt multe, acelea nu prea vreau sa le sterg.