|

Buna! Am un Samsung galaxy ace duos si vreau sa-mi bag si eu jocuri pe el free... mi-am facut si cont pe gmail, am cartela frog ( cu internet ), dar cand intru la magazin play spune conexiunea a expirat... se incarca ce se incarca si imi spune asta. Nu a mers asa, am incercat sa bag cablul usb in calculator, am intrat la magazin play pe telefon si am incercat sa transfer de pe calculator in telefon, pe magazin play spune ca jocul a fost instalat in telefon, dar pe telefon nu este. Ce trebuie sa fac? Ajutati-ma va roog!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cartela "frog" are multe erori de acest gen, preferabil să foloseşti altă cartelă pentru a instala jocurile pe telefon ( apoi îţi pui cartela frog ).

Poate fi şi din cauza setărilor incorecte... Eventual, să mergi la o reprezentanţă ca să-ţi facă setările la cartela frog.

Sau poţi încerca să descarci/instalezi jocuri de pe alte site-uri :
http://android.mob.org/p285-android-2.3/

http://gallery.mobile9.com/......es_4483/1/

http://www.mobilesmspk.net/mobile/samsung-galaxy-ace-duos-s6802/games

http://www.umnet.com/mobile-games/0-5634-0-Android_games-0

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai, eu am Samsung Galaxy S Plus, iar si mie imi arata asa cateodata, iar de multe ori nici nu pot intra pe internet, doar ca eu jocurile le descarc doar cu WIFI si am si in casa WIFI, nu ca nu as avea internet si pe telefon doar ca e gratis acel internet. Eu zic sa mergi intr-un local cu WIFI si sa vezi daca iti merge asa, iar daca da poate iti cumperi in casa

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Am intrat la magazin play pe calculator *, pardon.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S-ar putea ori din cauza la setari ori din cauza la cartela frogwinking ia incearca si alte cartele

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează