anonim_4396
| Anonim întreabă:

Bună dimineața. De 2 luni aproape am fost sunata de către un operator Orange și mi-a făcut o ofertă de 8 euro cu net nelimitat. Și eu as vrea sa știu care e netul pentru că îmi ia din GB pe care ii am. Acesta este mesajul lor de la Orange: "375 min intl UE, 52.5 GB net nat, 48.14 GB net national, 3 GB net bonus vechime, din MB nationali mai ai 3.84 GB net disponibil in roaming SEE, min si SMS nat si roam SEE nelimitat."
Am avut abonament de 7 euro și mi-a făcut oferta că am net nelimitat pe Facebook, messenger, insta și nu mai știu ce rețea de socializare.
Aseară aveam 49, 99 net GB și acum am 48, 14.
Poate mă va lamuri și pe mine cineva.

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Renunță la Orange. Telekom îți oferă net nelimitat 4G cu 6euro /lună, fie cartelă, fie abonament. Și dacă este abonament, ai posibilitatea să renunți la el oricând, deoarece este fără perioadă contractuală.
Vorbește cu un operator de la Orange, și spune-i că dacă nu îți oferă un abonament la fel ca cel de la Telekom, vei renunța la Orange.

| Furnicuta000 a răspuns:

Poate astia se consuma primii si apoi intri in oferta de net nelimitat. Nu cred ca ar fi asa de magar operatorul ala incat sa te pacaleasca

anonim_4396
| Anonim explică:

Probabil acesti GB ii ai in plus, si cand intrii pe Facebook, insta nu iti ia di nei, dar iti ia la google, Youtube, etc happy

| nicu991 a răspuns:

Voi inca nu intelegeti definitia propozitiei "net nelimitat".
Sa va intre bine in cap: operatorii de telefonie ofera o cantitate de GB/ luna, din momentul in care acei GB se consuma, viteza de navigare pe internet scade undeva la 128- 256 Kbps (16 KB- 32 KB reali) viteza cu care abia poti sa citesti pe-un forum sau sa deschizi un mail numai ca nu ve-ti fi taxati suplimentar pentru datele respective.

| RaduRobertRO a răspuns:

Pai chiar tu zici: mi-a făcut oferta că am net nelimitat pe Facebook, messenger, insta și nu mai știu ce rețea de socializare. Deci nu nelimitat la orice, numai la alea din oferta. In rest se consuma din ce ai tu GB primiti. Cum mai zicea cineva, la Telekom au chiar nelimitat pe bune.