| Conway a întrebat:

Buna,eu cu fratele meu vrem sa cumparam mamei noastre un telefon. Puteti sa-mi spunet ce telefon iar merge?

2 răspunsuri:
| iDangerous a răspuns:

Telefoanele nu merg. În fine. Depinde de mama ta. De exemplu dacă îi d-ai maicămii un telefon de ultimă generaţie nici nu ştie să deblocheze ecranul. Poate mama ta se pricepe mai bine. Aş recomanda un telefon nu foarte mare, subţire, finuţ. De obicei părinţii nu prea se ocupă cu navigarea internetului pe telefon sau a mesajelor, poate doar cei care lucrează într-o afacere. Deci, mama ta foloseşte telefonul doar pentru a vorbi la el, asta înseamnă că nu trebuie să fie smartphone obligatoriu, şi asta scade din preţ. Nu ai specificat în ce buget vrei să te incadrezi.
Sfaturi: Nu îi lua telefon cu tastatura querty, sunt tastele foarte mici şi absolut deloc necesare pentru ea. Îi poţi lua un telefon cu touch screen, cum ziceam nu neapărat cu android sau cu tastatura numerică. Mult mai uşor să formeze un număr. Şi evită telefoanele de la Samsung, o marcă deplorabilă.

| kingD0G a răspuns:

Http://www.emag.ro/......EYK0NBBBM/

usor de navigat pe el, mai ales daca mama ta va trimite un mesaj va scrie mai bine pe acea tastatura. sora mea e mandra de viteza internetului pe asta. Are slot de card tip sd maxim 32 gb. E un must buy.