| Andrusk2 a întrebat:


Am o nelămurire.
Vreau sa achiziționez un iPhone 11 de la Orange, in rate, dar am văzut ca trebuie sa dau un avans. Tinând cont ca in anii trecuți nu dădeam niciun avans, îmi trecea pe factura rata următoarea luna s-a schimbat de curând așa? Mai pot face rata fără sa dau avans la achizitionarea telefonului?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Aici nu reiese ca trebuie sa dai vreun avans. Numai ca nu prea merita atâta cheltuială lunară pentru un telefon.

https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-11-64gb-black

| Andrusk2 explică (pentru darrio2007):

Spune "de plata acum". Și de aceea zic.

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Nu s-au schimbat conditiile accesarii programului de rate pe facture. Conditiile le gasesti aici https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate-pe-factura/. Verificarea modalitatii de achizitie a unui produs este una punctuala, ce se face pe cont la momentul depunerii cererii de accesare serviciu.

O zi buna,
Orange Helper

| Crs251298 a răspuns:

Deci în primul rand depinde de vechimea pe care o ai în rețea la ei și ce servicii ai la ei dacă ești client fidel de tv net fix și mobil de ceva ani și numai ai datorii la alte companii se poate în proporție de 75% sa reușești fără avans...Dar sunt mai multe tipuri de achiziționare în rate de la Orange gen prin instituții financiare sau simplu prin factura pe care Îți vine serviciul pe care îl ai de la aceștia