|

Bună TPU, știe cineva o aplicație buna care să blocheze numere de telefon și mesaje de la aceleași numere de telefon?

Am tot căutat pe Google Play dar nu știu ce să aleg ca la majoritatea am văzut în commenturi pro și contra și aș vrea unul care să fie cu 100% comentarii pozitive.

Mulțumesc mult de ajutor și o zi bună tuturor!

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce nu blochezi fara aplicatie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Call Blacklist pro ( Vlad Lee), e cu bani în magazin play. Dar o găsești și gratis pe revdl de ex. Eu am achiziționat cu bani. Era utila când am cumpărat eu. Acum nu mai folosesc deoarece blochează Andorid mesajele și apeluri.

Iar dacă vrei pentru blocare mesaje, TEXTRA SMS are funcție de ignor pentru mesaje.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Wizard99):

Cum fac telefonul sa respingă mesaje necunoscute?
Merge la fel din setări ca și cu apelurile gen lista neagra?
ori asta merge numai cu apelurile?
Ca tot mă caută cineva și își schimbă uneori din când în când numărul de telefon și atunci mă trezesc cu tot felul de mesaje de pe alt număr dar de la aceași persoana.
Miaș schimba numărul de telefon dar mie ca atunci trebuie să informez pe toți din lista alba!
Mulțumesc mult de ajutor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Joey8):

Nu știu ce Andorid ai tu, dar la Andorid 9 exista setare separată pentru mesaje prin care îți blochează mesajele de la "toți străinii", adică tot ce vine din afara persoanelor de contact. Nu am testat acest serviciu și asta datorita faptului că mai primesc mesaje cu coduri de verificare Google, Facebook, primesc mesaje de la firmele de curierat când comand de pe internet, mesaje de la operatorul de telefonie și nu vreau sa îmi fie filtrare aceste mesaje. Pentru mesaje, după cum am spus, poți folosi aplicația TEXTRA care oferă posibilitatea de a adăuga în lista neagră numele de telefon a persoanelor care te deranjează. Sau aplicația Call Blacklist pro, dar ca să îți poată bloca mesajele prin aceasta aplicația, trebuie prestabilit ca principal Call Blacklist pro și sa primești și sa trimiți mesaje prin aceasta aplicatie. Aceasta opțiune e disponibila numai pentru versiunea PRO ( cu bani).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am Truecaller si blocheaza numerele necunoscute, dar si alte numere pe care le vreau eu sa le blochez (respinge automat apelul). Poate bloca si mesajele. Dar vezi la Contacte ca se poate bloca un numar si din telefon, fara vreo aplicatie (apesi pe contact, iar sus sunt 3 puncte verticale, apesi acolo si iti apare,, blocare numar,,)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Exista setare a telefonului pentru a bloca un anumit numar de telefon sau mesaje.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează