| Urechilă97 a întrebat:

Vreau sa cumpar un Samsung galaxy s3 si nu prea stiu care e fake si care e original. ma poate ajuta careva?, si mai e inca ceva, am fazut multe ca sunt in limba engleza, se pot muta pe limba romana daca e original?. dau funda, caut raspuns urgent!

Răspuns Câştigător
| stef07 a răspuns:

Da s3 original are si limba romana! dar se poate sa aiba si softul schimbat sau androidul.dar cel mai simplu verifici imiul telefonului il gasesti sub baterie este format din mai multe cifre!

4 răspunsuri:
| iRobby a răspuns:

Eu mi-am cumparat telefonul ( Samsung Galaxy S3 ) de la un Magazin de Technologie si., cred ca la fel ar trebui sa faci si tu, deoarece la magazinele de Technologie nu cred ca vand fake-uri. Dar, asta mai bate si la ochi, adica, daca iti cumperi un SGS3 de pe Internet, ar trebui sa coste in jur de 1, 5000 Ron, daca il gasesti mai ieftin ar putea sa fie fake.

| hondru a răspuns:

Da are incorporat limba romana.casa vezi daca e feic dai carcasa la o parte si te uiti sa aiba actipildul de originalitate in spatele bateriei sau vezi claritatea camerei. feikurile au o kamera oarte proasta

| Zeppa03 a răspuns:

Iti recomand sa nu-ti iei S3, dar daca tot insisti ia-l nou pentru a fi sigur. Sincer mai bine ti-ai lua la un buget mai acceptabil un Allview P5 Quad. Bafta.