| vionut7 a întrebat:

am achizitionat de curand(de 2 sapt)un iphone 5, am obsevat ca nu tine bateria.Ma tine undeva la 4 ore cu toate aplicatiile inchise fara net fara nimic, doar cate sms si putin vorbit.Am mers la un service autorizat,mi-au inlocuit bateria,si ce sa vad, k bateria ma tine la fel, metionez k bateria pusa e originala.Din ce sa fie? Si inca ceva mi se incarca pana la 100%dar nu dispare niciodata fulgerul acela de incarcare...ce are?

2 răspunsuri:
| iOSi a răspuns:

Fa un restore din iTunes si se rezolva, iar fulgerul e normal sa ramana acolo. Am iPhone 5 si eu si stiu cum stau treburile. Daca ai nevoie de ajutor te ajut cu cea mai mare placere.

| Tudor_Ghiurca_1985 a răspuns:

Ai mers la un service autorizat de catre cine? Daca nu are statut de resseler/service authorized by Apple, nu ai nimerit bine. Practic ai fost intr-un service care nu ti-a rezolvat problema si nu cred ca are vreo legatura cu autorizarea Apple (o fi doar o firma legala :)) Iti recomand sa iei legatura cu cei de la istyle pentru service. http://www.istyle.eu/ro/service. telefonul este luat din RO, este nou sau second hand? Este in garantie?