|

Cat costa un iPhone 4?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai depinde de ce iphone 4 vrei, nou sau second hand! Oricum daca il iei nou, costa destul de mult, mai ales daca il iei cu abonament, ajungi sa il platesti dublu! Daca ai timp sa cauti pe internet, mai ales pe site-uri gen tocmai.ro sau okazii.ro, vei vedea ca un iphone 4 in stare foarte buna e in jur de 1200 de ron! Si stiu ce vorbesc! Deasemenea poti gasi iphone 4 tot in stare excelenta la 800-900 de ron doar ca este codat! Si atentie aici! Decodarea oficiala in majoritatea cazurilor se invarte undeva la 100 de euro deci 4 sute si ceva de lei...Se mai poate decoda si cu asa numitul gevey-sim care e o decodare neoficiala si care se face cu ajutorul unui cip, unei "cartelute". Aceasta decodare e mai ieftina in jur de 50 de lei doar ca....are si dezavantaje. Si plus de asta, nu orice iphone 4 se poate decoda cu gevey sim! Depinde de versiunea de soft si de basebandul telefonului. Dar poti gasi pe site-urile de mai sus si telefoane sigilate si neverlocked adica, iphone-uri care nu sunt codate, ele fiind decodate din fabrica. Eu zic ca e mai convenabil sa iei unul la vreo 1400 de ron si sa fie sigilat, dar ai grija daca te hotarasti sa cumperi un iphone sau orice telefon de pe un site ca cele mai de sus si de la cineva din alt oras. Intodeauna cere sa ti-l trimita prin courier cu verificare pachet! Adica tu verifici pachetul inainte de a da banii pe ce cumperi. Chiar daca e mai scump cu vreo 30 de lei, esti sigura ca nu ai comandat un iphone si ai primit vreun cartof! Ai grija! Site-urile acelea sunt pline de ecscroci!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cei care vor sa cumpere iPhone 4 trebuie sa stie ca il pot gasi la toti cei trei mari operatori de telefonie mobila din tara. Totusi, pretul acestuia variaza, in functie de de abonamentul ales.
Daca nu vreti un abonament, va puteti orienta oricand catre magazinele online pentru a achizitiona un iPhone 4 la liber. Aici, preturile pleaca de la 2.750 de lei pentru iPhone 4 de 16 GB si ajung la 3.500 de lei pentru modelul de 32 de GB.

Baftă big grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De ce iti e lene sa cauti pe google? e atat de greu sa scrii la search:pret iphone 4(s)?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

15 milioane sau 20

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde...Del Mai Ieftin E 400 Lei Dar... Facatura

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează