| AlinAlinu45 a întrebat:

Ce ați alege dintre Iphone 15 pro / 15 pro max și Smsung s24 Ultra /s24+? Întreb așa pentru ca vreau să știu care vi se pare mai bun

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Samsungul!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fanii Android o să zică Samsung, fanii iOS o să zică Apple și în final tu tot nu o să știi ce telefon extrem de scump și nefolositor in realitate e mai bun.

| Simpatic a răspuns:

Tine doar de preferinte, ai comparat mere cu pere totusi, sau cum fac meltenii cunoscatori in ale masinilor : diesel vs benzina!

Am mai spus-o nu poti compara un telefon ca iphonul cu un alt telefon dar pe arhitectura android, corect ar fi android vs android
de ce? structural sunt diferite, IOS e altceva si android altceva, iphone-urile nu sunt mai cu mot insa! dar folosesc o alta "tehnologie" sa-i spun asa, in ceea ce priveste placa de baza, procesorul cu si in legatura fata de sistemul de operare propriu IOS

eu unul as alege un "android" performant, dar tine de gusturi
deci eu as alege dintre cele 2 varianta Samsung S24 ultra

sa facem acum 'teoriile conspiratiei', sa ne lungim pe 2 km de pagini in care sa expunem de ce una si nu alta, nu are niciun rost

| ReddY25 a răspuns:

Samsungul

| StoicAnalysis a răspuns:

Ca sa iti faci o idee, Iphone-urile sunt foarte scumpe si au specificatii care la prima vedere par mai slabe decat ale lui Samsung, dar telefoanele lor au sistemul de operare foarte stabil dupa ce trece un an de la lansarea lor ( timp in care le face update-uri, bug fix-uri, etc. ) si telefonul iti va merge la fel de fluid de fiecare data pana cand nu li se mai fac update-uri deloc ( De regula tine undeva la 6 ani un Iphone bine intretinut ).

Samsung-ul pe de alta parte, are specificatii de top, este mai ieftin decat un Iphone, dar sistemul lor de operare merge bine maxim 3-4 ani cu indulgenta daca este bine intretinut. Si indiferent de cate update-uri ii face, telefonul nu va putea face fata la update-urile jocurilor si programelor pe care le ai in el.

Spun asta din experienta mea vasta in care am avut Samsung ani la rand ( chiar flagship ). Urmand ca acum sa detin un Iphone 12 pro max care pe langa ca este vechiut, merge la fel de bine ca un telefon care apare acum.

| sparklingqueen a răspuns:

Eu am avut și iPhone și Samsung și zic iPhone deoarece performanța este mai buna in general, nu neaparat de baterie, bateria e mai buna la Samsung, da mi-a ținut un iPhone 7 destul de multi ani pana m-am decis eu sa-mi iau 13, și oricum diferența dintre iPhone urile astea care apar recent, ca vezi mâine poimâine apare 16, sincer nu mai este nicio diferența, poate la calitatea camerei, și la Samsung pe mine m-a ținut vreo 2 3 ani, deoarece mereu spărgeam ecranul și după m-am saturat sa l mai duc la reparat, dar Ios si android oferă servicii asemănătoare dar deseori creaaza discuți, dar pana la urma e doar un telefon si atâta timp cât își face treaba nu contează.