| cristi085 a întrebat:

Ce ziceți merita un iPhone cu 64GB in 2021, pentru poze și video-uri, sau merita sa cumperi spațiu in iCloud?

10 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Nici, nici. Xiaomi Mi 10T Pro sau, daca vrei sa arunci cu mai multi bani intr-un telefon, Mi 11, eventual un Ultra. Bine, nu e musai sa ma crezi, ca nu umblu cu de-astea. Uite aici, cu exemple foto in diverse scenarii, si te hotarasti singurel - https://www.dxomark.com/......and-video/
P.S. Softul de la Xiaomi pentru camera e in unele scenarii cam mizerabil, asa ca eu - posesor de Mi 10T Pro - uneori folosesc, cu rezultate excelente, Google Camera in locul softului de la Xiaomi care vine pe telefon. Nu e nevoie de root sau alte bazaconii.

| DemonLord a răspuns:

Sunt telefoane cu mult mai multa memorie... exista carduri de memorie de 1T...

| Xirus a răspuns:

Mi nu îmi place că nu are card. Eu imi descard multe filme pe micro cd și le vizionez pe TV cu un card reader. Dacă nu am imprimantă la fel, îmi bag toate pdf, documentele etc pe card și le descarc la un serox tot cu un card reader. Eu unul nu prea mă dezobișnuiesc de micro SD, este util și rapid. Poze, video-uri etc. Am două de 16Gb, altul 64Gb, suficient. Adică în caz că n-ai de ex un laptop la îndemână te ajută în anumite momente de lipsă. Dacă, doresti să cumperi spațiu, Cumpără.

| SpiridusulTuca a răspuns:

Eu am cu 64 ai ajunge, momentan. Ca daca fac video in 4k se umple imediat

| daculliber a răspuns:

Vezi Nokia G10 sau 8.3 5g
si daca nu-ti ajunge spațiul de stocare, ia un card SD
Când se umple îl golești pe laptop.
Și nu folosi google foto. S-ar putea sa ramai fară poze.

| Madasinimic1 a răspuns:

Sincer eu animez lucruri si am nevoie de ceva spatiu, dar acum orienteaza-te si tu. Nu conteaza in ce an ne aflam, nu cred ca ai vrea sa-ti iei o memorie foarte mare ca sa impresionezi pe cineva. Asa ca gandeste-te cam ce ai face tu cu acel telefon, iti este de ajuns 64 GB? Si depinde mai ales daca esti genul de persoana care face mai multe poze sau mai putine. Daca crezi ca ti-ar ajunge tie personal sa te desfasori, atunci este telefonul perfect! happy

| cristi085 explică (pentru Madasinimic1):

Aplicații multe nu prea folosesc, video-uri ce am mai multe și alea m-am gândit sa le pun pe ICloud dar nu stiu video-uri și ele merg pe iCloud?