| Mikasa a întrebat:

Deci,... mi-am pus parola cu model la telefon si o colega tot a incercat sa-l faca pana mi-a blocat telefonul angry. Acum imi cere contul si parola google, doar ca problema e ca telefonul meu nu e conectat la internet si nici nu sunt sigura care eera contul meu de google. Am incercat si sa ii dau un factory reset numai ca imi apare nu stiu ce ramdump mode. Mai stiti vreo alta cale sa imi deblochez telefonul? Am un Samsung galaxy gio. Sa nu imi dati raspunsuri cum ca sa il duc la service big grin

Răspuns Câştigător
| rares85 a răspuns:

Samsung Galaxy Gio Factory Reset
Turn off the device. If it is stuck then try to pull out the battery for a minute and then put it back in.
Press down the Volume key and the Power button.
Then release the Power button.
Now a menu appear give you the options to Fastbook, Recovery, Clear Storage, and Simlock. Select Clear Storage. Use the Volume Down button to navigate the menu.
Then press and release the Power button.
Finally wait for your device to reboot.

Faci aceasta operatiune pe propia raspundere.

3 răspunsuri:
| MaxKiller911 a răspuns:

Incearca sa scoti bateria si sa o pui inapoi sau daca nu merge du-te la un service ca nu-ti ia mult timp si, daca prinzi un service bun, este si ieftin big grin.

| rupenzori a răspuns:

Dar dacă a încercat colega ta să-l deblocheze de 5 ori, el va merge peste 30 de secunde. Dacă ai uitat parola, asta e treaba ta. Poți sa ii ceri prietenei tale un nou telefon sau poți sa ii ceri bani să-ți iei unul mai bun.;-)

| QueenEllie100 a răspuns:

Pai ce semn a facut?