| Annae23 a întrebat:

FUNDA! Incep prin a spune ca sunt foarte disperata si dau funda oricarui ma poate ajuta sa imi dau seama MACAR ce problema are telefonul meu, nu mai vorbim si de rezolvare.
Asa, am un telefon Samsung Galaxy S5 si acum cateva zile am dat actualizare soft si am trecut la Lollipop. Imi merge bine doar ca singura mea problema este mesageria. Dupa ce scriu mesaje la un moment dat mi se sterg toate conversatiile si nu mai pot trimite sau primi mesaje doar dupa ce ii dau resetare telefonului mi le arata si pot scrie iar mesaje. Tin sa mentionez ca mesageria telefonului nu puteam sa o folosesc, era blocata, foloseam Go SMS PRO sau Hangouts. I-am dat hard reset ieri telefonului si degeaba, acelasi lucru doar ca acum imi merge mesageria si cand incepe sa o ia razna imi da eroarea "Mesageria s-a oprit".
Va rog frumos, chiar am nevoie de ajutor, sunt disperata si nu mai vreau sa astept pana pun astia la punct Lollipop-ul.

9 răspunsuri:
| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Singura optiune este sa astepti o versiune mai noua la lollipop sau s adezinstalezi mesageria si sa-o reinstalezi

| Annae23 explică (pentru Constantin_Roibu_1994_T7BK):

Mesageria telefonului poate fi dezinstalata?

| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Hangoust poate fi dezinstalata din Contul Google/ Cont Google- applicatiile mele

| AndyAnonim a răspuns:

Ai putea sa ii dai root(este un procedeu periculos prin care deblochezi functiie de modificare a sistemului si nu sunt responsabil daca telefonul tau pateste ceva)Si sa cauti root explorer,sa il descarci, intri in sistem si cauti apk-urie aplicatiilor, dezinstalezi mesageria originala(tot un procedeu periculos)si apoi instalezi din nou cu apk-urile gasite, asa s-ar putea rezolva.(nu sunt resp daca se strica, o faci pe propria raspundere)

| Annae23 explică (pentru AndyAnonim):

Eu voiam sa stiu initial si de ce se intampla chestia asta si nu as vrea sa stau sa ma complic, poate il stric de tot si chiar nu vreau. Nu imi ramane alta optiune decat sa astept noua actualizare de la Lollipop...

| wr3er a răspuns:

Cel mai bine du-te cu el in garantie!!

| Annae23 explică (pentru wr3er):

Da, as fi putut sa fac asta, dar nu ma voi duce pana in Italia. laughing

| Edy43255 a răspuns:

Incearca sa ii dai o resetare de fabrica, totate datele din el se vor sterge si telefonul va fi asa ca atunci cand il scoti din cutie si il deschizi prima data

| Annae23 explică (pentru Edy43255):

Am specificat ca i-am dat hard reset. Este mult mai eficienta decat resetarea din setari. Nu am rezolvat mare lucru doar ca am deblocat mesageria normala.