|

Hei TPU, ieri am sters aplicatia Google tastatura si aveam parola, iar acum nu ma mai lasa sa ''intru'' pe telefon, practic trebuie sa spun parola cu voce tare si chiar daca o spun tot nu merge, mi-am activat wifi-ul si am dar repornire de 7 ori sperand ca unele aplicati se vor activa. Ce ii mai pot face?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Scrie modelul telefonului aici, trebuie sa existe o solutie, pana la a dat factory reset/wipe data. Dar faza cu "practic trebuie sa spun parola cu voce tare si chiar daca o spun tot nu merge" nu are logica, poate pentru tine are dar pentru mine nu. Pai ce treaba are vocalul cu tastarea parolei s-au cu ce ai scris tu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Posibil are tastarea vocala activata? Sau din accesibilitate poti activa "Rostiti parolele"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AstroNoot):

Nu imi pot da cu presupusul pe ceva ce nu stiu. Daca tu stii, este foarte bine, ma bucur, dar, dupa cum a spus chiar ea, degeaba practic rosteste cu voce tare, ca nu i se deblocheaza. Din asta reiese ca nu functioneaza un anumit lucru, ori nu ii recunoaste vocea, ori este alta problema, si trebuie dat un restart la Android.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Factory reset poate face din recovery menu.La majoritatea telefoanelor se face tinand apasat volum jos si butonul de pornire, in timp ce telefonul porneste.La Samsung se tine volum jos, butonul home si butonul de pornire

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează