|

Hey TPU! E urgent! Azi mi-am reincarcat telefonul cu 7euro(in Orange) si mi-am activat optiunea cu 3000min./SMSsi 300MB dar problema este ca am incercat sa intru pe net si nu pot ...De ce? Am mai avut net pe telefon si a mers, am un Samsung galaxy y duos...Ce sa fac?! FUUUNDAA! URGENT (Stiu ca am mai pus intrebarea, dar din pacate sunt multi de pe TPU care prefera sa raspunda mai degraba la intrebari gen "M-am scobit cu un stix in nas si s-a blocat.Ce ma fac?!:O" Sunt persoane care chiar au nevoie de ajutor si intrebarile lor nici macar nu sunt bagate in seama sau sunt persoane care raspund fara nici o logica, mda ma rog oh go on )

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru efectuarea setarilor de internet iti recomand sa accesezi pagina
http://www.orange.ro/setari-telefoane/, de unde iti pori trimite automat setarile pentru telefonul tau sau poti face setarea manuala a APN-ului. Pentru a seta manual APN-ul, vei accesa Meniu> Setari> Wireless si retele> Retele mobile> Nume puncte de acces> Buton Meniu, selectezi APN nou, la Nume se va edita Orange Internet > Apn: net > MCC: 226 > Mnc:10 > Buton Meniu unde se va selecta Salveaza.
Dupa ce ai efectuat aceasta setare, Iti recomand sa te asiguri ca ai datele activate pe telefonul tau, astfel vei merge in Meniu > Setari > Wireless si retele > Retele mobile> aici sa ai bifata optiunea de Date activate ( va trebui sa o ai bifata verde).

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ok.Suna la relatii cu clientii din Orange si vorbeste cu un consultant.Este mai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S-ar putea sa nu ai date active la smartphone(daca am scris gresit sunt idiot, stiam asta)ca si pe mine ma pacalea cineva cu datele astea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S-ar putea sa nu ai setarile de la Orange.
intra aici http://setari-telefoane.orange.ro/login.jsf

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S-ar putea sa trebuiasca sa iti resetezi din nou internetul... poti sa intrii pe http://www.orange.ro/setari-telefoane/ si urmezi pasii pe care tii arata acolo. Sper ca te-am ajutat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează