|

Sal TPU! Am un Samsung Galaxy Gio si as vrea sa instalez CyanogenMod pe el, pentru ca ROM-ul pe care il am nu suporta overclock. Am gasit un tutorial, dar nu inteleg o parte:Flash Special Clockworkod Recovery for CyanogenMod 9:

skip this step if you have special clockworkmod (CM7.1/CM7.2/GM9) installed on your phoneDownload: px-CWM-v2.zip

Place it on root of your sdcard

reboot to recovery mode

install this cwm from recoveryFlash Cyanogenmod 9:

Download and copy the latest CM9 ROM to SD Card

Reboot to Recovery Mode

Select Install zip from sd card

Select Choose zip from sd card

Select the new CM9 rom package

Select Yes - Install update

Wait till the Installation is finish

Now select Wipe data/factory reset

Confirm

Now reboot to phone.

Wait and enjoy CM9 on your Galaxy GioAm inteles in mare parte... iau cwm, il pun pe card, intru in recovery si il instalez. Apoi imi zice sa dau boot in recovery iar. Nu inteleg. In cwm sau in ala stock? Dupa zice sa selectez install zip apoi choose zip apoi cm9. Exista cumva un choose zip?Wipe Data/Factory reset o fac din cwm sau din recovery?Scz ca pun atatea intrebari, dar chiar nu vreau sa-mi brickuiesc telefonul.Funditaaaa!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

CyanogenMod mi-a distrus telefonul.Am facut cum spun instructiuniile, totul a mers perfect, dar peste 2-3 zile nu mi se mai pornea telefonul.Am fost la 4 service-uri si mi-au zis ca placa de baza e distrusa din cauza CyanogenMod. Poti sa-l instalezi, cum vrei tu, dar chestii esentiale gen radio sau camera nu o sa-ti mai mearga.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Alexandrup):

Daca nu e bun cyanogenmod, da-mi si mie un ROM cu care sa pot face overclock, ca pe android 2.3.6 de il am eu nu merge, desi am root-at telefonul.(verificat cu root checker)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru nyteshade1797):

Imi pare rau amice dar de cand cu faza aia nu mai ma bag la calculatoare.Mai bine nu te-ai apuca sa faci asta, poti sa traiesti si fara.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează