|

Sal TPU! Mi-am facut aseara root pe Samsung Galaxy Gio, si as vrea sa stiu daca merge acel Chainfire 3D, si cum il pot utiliza. As vrea sa stiu si un program cu care pot mari procesorul, ca am folosit setCPU si acel program de la AnTuTu si nu a vrut. Puteam sa-l fac doar mai mic.
P.S. Chainfire vreau sa-l folosesc ca sa fac sa mearga Temple Run 2 fara lag.
Funda!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti incerca Tegrak Overclock si https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jrummy.droidx.overclock dar retine ca overclock-ul(sa maresti frecventa procesorului ) este o operatiune periculoasa si iti poti distruge telefonul definitiv! Daca ai incercat mai multe programe si nici acesta nu merge inseamna ca pur si simplu nu poti sa ii faci overclock. Chainfire 3D este un program cu ajutorul caruia faci schimbari asupra chipului video dar si in cazul asta daca nu stii ce faci telefonul poate sa nu mai booteze.

| explică (pentru CristianCRS):

Stiu ca e periculos, dar nu vreau sa fac procesorul de 1, 4 GB, pe la 1GB nu o sa faca probleme. Despre Chainfire voiam sa stiu ce fac cand intru in el ca pe ala nu stiu sa umblu. Atat. Cerea un download si nu stiu ce sa fac.