| Avram_Silviu_1972 a întrebat:

Sall TPU. am un Huawei ascend y530 si vreau sa va spun ca regret ca mi-l l-am cumpărat si daca întrebați dece va spun: am 4 jocuri si daca vreau sa îmi mai iau vreun joc îmi spune ca nu mai am spatiu disponibil si acelea sunt: Dream league, soccer stars, 8 ball pool si logo quiz si in plus am si card de 4gb si v-am spus îmi spune ca nu am memorie si pe lângă aceasta problema vreau sa va spun ca se si blochează sau îmi da crash acesta fiind: din anumite jocuri îmi iese dintr-o data fara sa ii fac nimic si unul dintre jocuri este chiar soccer stars ..Cn știe va rog frumos sa ma ajutați.P.S. DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Începând cu Android 4.0 aplicaţiile se instalează DIRECT în memoria internă :(

Iar aceasta este destul de mică - vezi linkul :
http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_y530-6103.php

NU ai cum să le instalezi direct pe SD card DECÂT dacă telefonul are root ( şi custom_ROM )!

La acest model, aplicaţiile se instalează "automat" în memoria internă a telefonului.

Eventual, să-ţi cumperi un SD card extern compatibil ( microSD, preferabil de 32 Gb ) şi să încerci să MUŢI pe SD card ( cardul de memorie extern ) aplicaţiile/jocurile care se pot muta!

În primul rând, NU toate aplicaţiile/jocurile se pot muta pe cardul de memorie!

De asemenea, este indicat să ai instalat un utilitar ( Manager ) care să-ţi MUTE aplicaţiile pe cardul de memorie externă, spre exemplu poţi folosi una din aplicaţiile :
https://play.google.com/......ps/details

https://play.google.com/......ps/details

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.irobotz.appmanager

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.james.SmartUninstaller

https://play.google.com/......ps/details

https://play.google.com/store/apps/details?id=burrows.apps.appmanager

Aceste aplicaţii te întreabă ( sau mută automat, depinde cum le setezi ) alte aplicaţii pe cardul de memorie externă, imediat după instalarea lor şi astfel îşi rămâne mai multă memorie internă "liberă".


Toate cele bune.

3 răspunsuri:
| AdrianPe a răspuns:

Datorita faptului ca nu mai ai memorie interna iti da crash, nu mai are unde sa stocheze fluxul de informatii. Incearca sa muti aplicatiile pe card din setari. Daca nu poti face asta atunci va trebuii sa renunti la unele aplicatii pentru a avea suficient spatiu intern.

| Avram_Silviu_1972 explică:

Adrian nu zic nu dar am făcut si chestia asta dar degeaba si ma oftic foarte tare ptrc atunci când l-am luat nu făcea chestii de genu asta si am avut chiar six guns si multe alte jocuri si nici macar nu aveam card sd așa ca nst ce i-am făcut?

| Avram_Silviu_1972 explică:

Da mersi partea cu memoria a mers dar din pacate tot face acea chestie.adica atunci cand imi iese din joc inexplicabil asta daca ma poti ajuta altfel iti mersi. Tiam dat funda ca m-ai ajutat pe jumatate.