|

Salut! A inceput sa se incinga telefonul dar in prima luna cu el nu s-a incalzit...de la ce poate sa fie? Mentionez ca am un J7 2016

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut.
Exista nenumarate situatii in care se incalzeste telefonul, ceea ce este perfect normal, avand in vedere ca nu are cooler sau ceva, care sa il ajute sa se raceasca. Problema se va rezolva de la sine odata ce nu mai este asa de cald, nu mai ai aplicatii deschise care iti solicita asa de mult bateria si asa mai departe. Poti incepe prin a inchid telefonul in jur de un minut daca te deranjeaza ca e cald, iar problema se va rezolva imediat. Succes.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

De la prea multa folosinta! Perea multe programe instalate care ruleaza si solicita bateria!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Recomand sa va dezinstalati aplicatiile care nu va trebuiesc atat de des! Ar fi bine sa aveti cat mai putine aplicatii strict necesare functionarii telefonului!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salutare! Aceasta incingere a telefoanelor este cauzata de suprasolicitarea acestora prin folosirea excesiva si de lunga durata! Microprocesorul este solicitat prea mult si se incalzeste! Acest lucru se intampla si la laptop-uri si PC-uri, insa la acestea se pot cumpara racitoare sub forma de mini ventilatoare! Meriti"a doua sansa"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut
Pai e normal sa se incinga pentru ca incet incet instalezi mai multe aplicatii si ocupi mai mult spatiu si dupa el incepe sa se suprasolicite si bateria la fel. E normal sa fie asa, si mie imi face la fel. Incearca sa inchizi aplicatiile si sa ramai doar pe una

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează