| Damian_Alin_1994 a întrebat:

Salut! Am si eu o problema si nu stiu cum o pot remedia! Aseara mi-a cazut telefonul din buzunar ( un iphone 4s ) si nu se mai aprinde, in sensul in care daca ma apeleaza cineva, el suna, nu este inchis, dar ecranul ramane complet negru! Se aude cand il deblochez, pot vorbi la telefon daca raspund din casti... Stie cineva ce s-a intamplat si daca il pot repara la un pret acceptabil astfel incat sa ma mai folosesc de telefon?

3 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

E nevoie de alt display. Daca functiile sunt active, inseamna ca placa de baza nu a patit nimic. Iti recomand, totusi, sa-l tii inchis pana schimbi display-ul. Care, bineinteles, costa. Intereseaza-te la service gsm de pretul piesei si al manoperei.

| danutzu96 a răspuns:

Probabil un circuit sau banda de circuite a displayului a avut de suferit (scenariul fericit). O a doua cauza poate sa fie de pe placa de baza, de la cazatura sa se fi fisurat cipul care controleaza displayul si... costa mai mult. Du-te la service, unele au diagnisticare gratuita.

| andutzu2000 a răspuns:

Tine apasat simultan butonul power si butonul home 20 secunde... daca nu apare pe ecran logo-ul Apple... in service cu el!