|

Salut! Cine are Samsung Galaxy Young sa imi zica si mie cum se decurca(naparat daca este rezistent la cazaturi sau alte accidente! daca merge bine la jocuri si e rapid! si daca tine touch-ul!)si daca ar fi sa comparam pe Young cu Samsung galaxy Ace care ar fi mai tare la cazaturi si la touch-screen(care tine mai mult touch-screnul)FUNDA!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu am un Samsung Galaxy Young de la Craciun. In fine, eu l-am scapat de mai multe ori pe jos si nu a patit nimic, dar acum 1 luna cand ieseam de la scoala m-a impins una si l-am scapat. De atunci se tot inchide. L-am dus la reparat si acum 3 saptamani mergea bine, pana si miercurea asta, si de joi iar se inchide. Nu ii mai duc la reparat ca nu are rost. Si inainte sa il scap acum 1luna pe jos, se restarta... Mai bine-ti iei un Samsung galaxy mini 2 sau Samsung galaxy Ace. :*

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Samsung galaxy young estr un telefon bun.Eu sunt multumit de el.Camera este de 3, 2 mega pixeli, face poze clare, are Sistem de operare Android doar ca memoria este cam mica si nu iti intra prea multe jocuri.Telefonul este destul de rezistent la cazaturi, dar nu prea tari, touch-ul este bun...marimea nu este nici de o caramida nici de un pachet de chibrite.Cu alte cuvinte merita cumparat!

| a răspuns:

Am un Galaxy Y de aproape 1 an. Merge bine, nu am avut probleme cu el. Singurul inconvenient ar fi ca are ecranul cam mic.