| StefanCristiii a întrebat:

Salut, mi-am luat recent o pereche noua de căști, primele zile am ascultat foarte bine muzica cu ele, dupa dintr-odată cand vreau sa le folosesc, telefonul nu le detectează. Am băgat fostele căști si funcționau foarte bine. Am testat căștile noi si la alte dispozitive, alte telefoane si funcționau perfect. Daca incerc sa bag dar nu pana la maxim, funcționează si la mine, dar nu înțeleg de ce daca le bag de tot, până face clickul ala, nu mai sunt detectate, si celelalte căști merg perfect. Ma puteți ajuta cumva?

Răspuns Câştigător
| Bizon95 a răspuns:

Mufa jack are contactele de rahat
PLUS ca, contactele din telefon sunt vechi (alte casti merg pentru ca au contacte bune)

infige mufa pana la capat, apoi roteste de ea incet pana ai sunet corect in ambele casti

insa in timp oricum nu o sa iti mai mearga, iar din pacate singura solutie buna ar fi curatat contactele DIN TELEFON cu alcool izopropilic, iar asta ar trebui facut de un specialist (daca ai spray, si dai in mufa aia, sunt sanse sa ajunga pe display si sa ii schimbe culorile, PERMANENT, in plus ar trebui sa nu ai baterie deloc, inainte de a baga un lichid intr-un electronic)

ca sa iti dau un exemplu, eu am s8+ si castile ORIGINALE fac la fel (si care sunt foarte bune si scumpe luate separat), asa ca mi-am luat casti (stereo) pe bluetooth

4 răspunsuri:
| VasileAmadon a răspuns:

Este de la Mufa Jack mi s-a instalat si mie poti sa o schimbi

| VasileAmadon a răspuns:

Este de la Mufa Jack mi s-a intamplat si mie poti sa o schimbi

| Mitzza69 a răspuns:

Problema este la mufa jack a telefonului tau, asa patesc si eu, la masina auxiliarul nu-mi citeste telefonul de cat daca bag mufa jumatate, in schimb castile lui originale merg perfect. O mufa jack la orice gsm mai mult de 50 de lei nu are cum sa fie.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Mitzza69):

50? Nu mai hraniti oameni buni hotii astia ordinari de la noi! Juma' de dolar cu tot cu transport din china... sau iei frumos alte casti decente cu totul la 50 RON! happy