| Dedu_Gabitzu_1995 a întrebat:

Salut, mi-am luat un iPhone 6s și am făcut un cont pe app Store, am descărcat o aplicație mi-a cerut amprenta si scria proces plata. Acum ma interesează sa îmi zică sa plătesc ceva? Sunt cu bani sau nu aplicațiile?

Răspuns Câştigător
| Ventrue a răspuns:

Unele sunt gratis altele pe bani. Citeste desrierea inainte sa incerci sa le instalezi. Nu o sa iti ceara sa platesti nimic, daca nu ai un card legat de contul Apple.

| Dedu_Gabitzu_1995 explică (pentru Ventrue):

Pai nu am niciun card doar ca am pus numărul de telefon și adresa atât

| Dedu_Gabitzu_1995 explică (pentru Ventrue):

Ce crezi

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Din AppStore, majoritatea aplicatiilor, inregistrarile de muzica, filme, etc. sunt contra cost.
Trebuie sa citesti foarte atent inainte de descarcare!

| Ventrue a răspuns:

Nu o sa iti ceara nimic, e in regula.

| Bizon95 a răspuns:

Odata in viata MINCINOSUL DE Buhnici a facut un lucru bun si a avertizat in legatura cu abonamentele si platile pe telefoanele mobile care pot sa apara oricand si fara sa iti dai seama

nici acum MINCINOSUL DE Buhnici NU a spus ca e mult mai bine sa nu ai nici un card bancar bagat permanent ci sa il bagi NUMAI cand CHIAR VREI SA PLATESTI, dupa care sa il scoti inainte de a TE FURA CINEVA DIN CAUZA CA ITI EXPLOATEAZA NEATENTIA!

de ce e MINCINOSUL DE Buhnici MINCINOS, simplu, in afara de faptul ca nu face distinctia dintre BSD, Darwin si Linux, pentru el toate sunt EXACT acelasi lucru, de asemenea MINTE DE INGHEATA APELE cum ca daca dai 700eu sa inveti sa faci aplicatii de Android/iOS, atunci ai GARANTAT SLUJBA (am dat telefon la firma care face cursurile si mi-a spus ca NICI VORBA DE ASA CEVA)
moama cat pot sa detest IMBECILI de genul asta angry