| GoldenBoy17 a întrebat:

Salut prieteni, acum 5 Luni am Achiziționat un Samsung Galaxy S7 Edge, Nou. Tipul acela mi-a Oferit Factura si Garantia, am Verificat. IMEI-ul de pe Factura si e acelasi IMEI din telefon, zilele acestea am intampinat niste Probleme cu telefonul, Credeti ca il pot Repara pe Garantie Daca Factura este pe Numele altcuiva si nu pe Numele meu? Telefonul a fost luat de la Orange, de tipul acela. !

2 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu are nicio legatura una cu alta. Conteaza sa fie garantia valabila in rest pe ei nu intereseaza mai multe detalii.

| CosminTechGuru a răspuns:

Nu contează acest aspect, atâta timp cât ai garanția și factura la telefon, tot ce contează pentru ei este acel aspect să ai garanția și factura la tine, sau în caz în care nu ai niciuna nici alta, să ai banii la tine pentru a plăti reparația telefonului. Deci nu contează a cui este garanția și factura și pe ce nume sunt acestea. Deci îl poți repara oricând ducând la un magazin Orange. Atenție ai grijă să nu fie reprezentanță Orange/parteneriat Orange ca să ai mai multă siguranță în reparația telefonului în garanție sau factura respectivă.

Deci îl poți repara oricum fără nicio problemă. Singura problemă este atunci dacă telefonul nu fost stricat din vina ta ca să nu încalci regulile de acordarea garanției în reparație. Ai mare grijă și succes!