|

Salut TPU acum 6 luni am luat un s4 de la cineva, am luat-o de buna, semana foarte bine, mi-a dat doar incarcator si telefon ( Cu o husa care nu mi-a rezistat nici 2 luni s-a jerpelit, am dat-o jos ) dar să revenim la subiect. Au venit niste verisori si mi-au zis ca e replica dar omu plecase in alta tara, telu venind din China, vandut in Germania.Wi-fi nu merge, imi zice Wi-fi is loading...please wait... si se inchide, aplicatiile sub forma.apk nu merg, cred ca este un MTK. La setari nu-mi zice specificatiile telefonului, sigur nu are Android. cand il aprind imi zice Samsung Galaxy s4 i9500. Cand dau jos bateria scrie așa: Mode:Gt-i9500 D :a3lgti9500 RATED: 3.8V 1300mA. Made in KOREA by SAMSUNG. Are IMEI și S/N. Ajutati-ma va rog! Macar spuneti-mi mai multe despre telefon, de ce nu merge wi-fi-ul, am dat chiar si restart la setarile din fabrica dar tot degeaba. Fast PLEASE!

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,

De fapt ar trebui sa mai iei in considerare inca doua chestii:

1. Este normal ca WLAN-ul sa nu iti afiseze cand inchizi si deschizi wireless-ul fereastra de alegere a diverselor wlan-uri existente. Asta se intampla in momentul in care nu ai vreuna pe care deja s-a conectat si nu stie pe care sa se conecteze. Daca s-a conectat deja pe una, atunci nu o sa iti mai afiseze fereastra aceea.

2. Incearca sa ii rescrii un pic soft-ul cu un altul de pe net.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut,

Cel mai cunoscut test pentru Samsung s4 (si S3) este sa scrii in dialer: *#0*# Acest lucru ar trebui sa iti deschida o fereastra cu mai multe butoane sa poti testa diverse optiuni la ea. Daca nu merge, nu e originalul.

Oricum, mai sunt cateva coduri, pentru ele te rog uita-te la filmul din linkul urmator: https://:///......Menu/23144

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru cristimihailov):

Logic,nu merge laughing! E cu totul fake, mi-am dat seama, trebuie să-mi iau altul. Cert este că fiecare părticică din el nu putea fii imbunatatita, ca si atunci cand pun un widget Shortcut imi da in loc de W-LAN, Sistemul pentru Avion. Si atunci cand trag bara in jos, dau pe W-LAN, imi zice, W-LAN SE ACTIVEAZA; asteptati, se face chestia albastra de la wi-fi dar nu-mi da nici o lista cu routerele care le-a gasit laughing doar bluetooth-ul functioneaza bine. Tzeapă ca asta nu mi-am luat în viața mea. Auzi, cu codul de sub baterie il pot identifica cumva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu exista Samsung facut in korea happy. Ele sunt ansamblate in china.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru omulpaiangan):

Ok, dar uite ce-mi scrie pe baterie : Made in korea/fabrique au korea. Ensamblado en Korea : Montado/NA korea 3, 7V lion battery..sigur cred ca e fake, dar pe moment l-am luat, mai ales ca intre butonul de home butoanele de Options si Inapoi sunt pe butoane, nu pe Touch

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează