|

Salut TPU! Am un Lg Optimus P700 cu abonament Vodafone! Cum fac sa opresc internetul de la Vodafone pentru ca am wifi si nu mai vreau sa consum oricand din trafic, il butonez de doua zile deja imi da dureri de cap! Multumesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

La orice telefon, care are internet exista optiunea : DATA NETWORK. Intri acolo si dai DISEABLE (inchizi conexiunea pentru datele de retea, adica pentru internetul de pe cartela). Asta nu afecteaza WI-FII. WI-FII in deschizi din alta parte, nu are nici o relevanta cu aceasta setare.
Sincer, nu am vazut nici un LG optimus pana acum, nu am butonat asa ceva, dar cred ca are aceleasi optiuni ca Iphone 4, 4S, sau Iphone 5, la categoria INTERNET.
Intre timp am sa mai caut pe net si in caz ca nu e asa cum ti-am scris aici, am sa revin cu un nou raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Neinteresant222):

Nici eu nu am mai avut LG pana acum...e putin ciudat la inceput acum il am la decodat o sa incerc cum ai spus tu cand il primesc. mersi si te tin la curent!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Du-te la Vodafone si spune-le celor de acolo sa gaseasca o varianta de abonament fara internet! Sper ca ti-am fost de ajutor! FUNDA>?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru DarkIsNotOK):

Internetul de la Vodafone ma intereseaza nu vreau sa renunt definitiv la el doar ca atunci cand am optiunea de a ma conecta la wifi e inutil sa consum traficul de pe Vodafone vreau doar la nevoie sa conectez netul de la Vodafone. ideea este ca eu am acasa wi-fi si il deconectez mereu de pe telefon ca sa nu mai manance bateria, dar se baga automat netul de la Vodafone si ma log-eaza pe facebook, mess etc..eu asta vreau sa fac sa il conectez manual si sa il deconectez tot manual.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează