|

Salut, TPU

Am un telefon (Samsung Galaxy J5 2016) care are probleme cu sonorul, când intru in "Muzica Play" sonorul merge dar cand intru intr-o aplicatie sau un joc sonorul nu imi merge.

Am intrat in YouTube si am dat la un videoclip iar acel videoclip se misca greu, sacadat se bloca la fel si cand intru in alte aplicatii si ma uit la un videoclip tot aceeasi chestie. Nu stiu ce are, e foarte ciudat! Va rog TPU ajutati-ma.

Dau funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Incearca sa intri in setari si sa dai "Oprire fortata" la aplicatiile care te deranjeaza... daca nu, instaleaza "Clean Master" sau "CM Security" daca vrei, nu e neaparat pentru ca ai "Smart Manager"... Si dai clean. Daca tot mai face asa, inseamna ca e virusat. Dai RESET! Bafta!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu nu am aceste probleme, intra in Smart Manager si curata telefonul. Verifica daca telefon si toate aplicatiile sunt actualizate. DAca problemele persista efectueaza un reset.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca sa rezolvi problema din setari. Daca ea va persista iti recomand sa faci un hard-reset dar asigura-te ca detii contul de google pentru reconectare. Altfel este necesar un bypass.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează