| RecKinul a întrebat:

Salut TPU. Recent am cumparat un Samsung A10 dual sim. I-am probat cu timpul toate functiile si am observat ca functia de inregistrare apeluri nu functioneaza cum trebuie. Mai exact aceasta functie inregistreaza doar ceea ce vorbesc eu nu si interlocutorul de la celalalt capat " al firului". Practic in inregistrare ma aud doar pe mine. Am incercat mai multe aplicatii de acest gen fara nici un rezultat. Vreau sa stiu daca trebuie sa fac unele setari la el sau trebuie sa ma duc cu el la garantie. Meniul il am in limba romana. Dau funda pentru cel mai bun sfat util. Multumesc anticipat.

2 răspunsuri:
| AdrianK10 a răspuns:

Practi si tehnic vorbind, se inregistreaza sunetul de la microfon. Daca microfonul e in partea inferioara iar difuzorul de apeluri e in partea superioara e cam greu sa se auda ce vorbeste cealalta persoana. Recomand sa vorbesti pe difuzor.

| RecKinul explică (pentru AdrianK10):

La celalt model Nokia 3 functiona foarte bine aplicatiile de inregistrare apeluri. Am fost cu el la servis si mi s-a spus ca este ilegala inregistrarea de apeluri comform noii legislatii.