| CatalinBRG33 a întrebat:

Salutare! Ce parere aveti despre iphone 7 plus? Merita? [Fara glume proaste]

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Producatorii fac telefoane ca sa reziste maxim 2 ani; dupa aceea se invechesc. Dupa doi ani nu se mai produc softuri care sa aduca telefonul la actualizare.
Sfatul meu este sa nu iti cumperi un telefon mai vechi de 1 an de la aparitia lui, chiar daca in mana ta este nou, la tipla.
Pe de alta parte un iphone are toate calitatile posibile, si doar un singur defect -care este destul de important: se descarca foarte repede. Iar daca mai este si la sh, atunci se descarca si mai repede. Si daca este nou si a trecut doi ani de la fabricarea lui, si atunci se descarca repede.

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

E deja o vechitră, ce ce ai lua ceva cu 32 G intern, făcut acum 5-6 ani?

| DemonLord a răspuns:

Nașpa. Telefonul ala e o gluma proastahee hee

| Xirus a răspuns:

De Ce ar merita, ce te satisface?
Carcasa din metal, softul, sau ca merge mai repede în aplicatii, dar cine stă să masoare in cât timp merge mai repede un android fată de un IOS? Aplicatiile oricum sunt aceleași și androidul are mult mai multe fată de IOS. facebookul care il ai tu pe ios, îl am și eu pe android. What's up, waze etc. Un android este avantajos că are și micro SD. Faci schimb cu cineva de informații repede, fără să cauți un laptop cu internet neapărat activ in caz că posesorul de IOS pune continutul pe un spațiu virtual. Pe IOS, trebuie sa încarci conținutul pe Net în icloud. dacă n-ai net la telefon numai încarci nimic, de ex Dacă ai spațiu de stocare plin. Filmează tu cu un ios până se umple memoria, și filmez și eu cu androidul cu un card de 64Gb sau mai mult. Apoi îți cer să îmi trimiți conținutul, fără bluetooth pentru că probabil aștept mult. Sa zicem că suntem la Țara undeva unde nu prea ai semnal și nu îți merge nici netul, ca zici că încarci pe un spațiu online one drive, sau alte platforme, și de acolo îl descarc eu. A două slăbiciune, nu poți încarca telefonul și cu încarcătorul altuia dacă ești undeva la munca sau pleci undeva departe și pierzi încarcătorul sau se strică de ex. IOS Are o mufă specială de încarcare, Trebuie neapărat să gasești un individ sau magazine unde au cablu special de Iphone cu acea mufă lightning ca să încarci telefonul. Deci dacă din 15 persoane nu au niciunul iphone la locul de muncă pentru că nu sunt nici, ieftine, ca să își permită toată lumea, cam greu cu încarcatul. Mie mi s-a întâmplat rareri la muncă, să incarc și cu încarcătorul de Samsung al lui X, Y. A treia slăbiciune. Tot aud mereu de contul icloud că-i blocat în icloud sau numai merge telefonul. nu știu cum functionează iphoneurile cu contul icloud, sau dacă pui vreo parolă puntru pornirea telefonului sau dacă depinde de conexiunea la net. De ce trebuie un iphone să depindă de contul icloud?

| SpiridusulTuca a răspuns:

La mana a doua? Nu. Prea vechi. Bateria e praf, sa schimbi iti ia multi bani si probabil mai are alte probleme. Daca vrei ia de la iphone 10 in sus

| Chesterr a răspuns:

Minim Iphone X, XR
E trecut rău iPhone 7 și are specificatii foarte slabe +ca bateria e varza și când e nou, când e secound hand deja e un rablament.

Întrebări similare