| AlinaSwag a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un iphone de pe eMAG, dar am gasit numai resigilate. Adica a fost folosit sau cum? Daca da, nu este un risc sa il cumpar, adica daca nu merge sau e stricat? Explicati-mi si mie, va rog

8 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Scrie la fiecare ce "problemă" are - în general, sunt produse refuzate de la comandă...


EXEMPLU :

"RESIGILAT: Ambalaj original deschis, prezinta zgarieturi fine pe suprafetele lucioase. Produsul beneficiaza de garantie 24 luni. Nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi. " - SURSA :
http://www.emag.ro/......DJB7RBBBM/

Produsele respective au reducere de preţ - la exemplul anterior, reducerea este de la 36999 Lei la 32999 Lei :)


Din întrebările tale anterioare am înţeles că te interesează un Apple iPhone 6 - vezi linkul :
http://www.emag.ro/......DM51RBBBM/

http://www.emag.ro/telefoane-mobile/apple/sort-priceasc/c


Toate cele bune.

| Salontanul a răspuns:

Telefoanele resigilate nu sunt crapate. Poti sa iei in liniste. daca are mici zgaraieturi nu cred ca-i important. Unele sut numai pentru faptul ca au fost expuse si manipulate in acel loc. de obicei ei scriu ce au.

| AlinaSwag explică (pentru Salontanul):

Si daca stocul e epuizat, nu stii daca mai aduc?

| Salontanul a răspuns (pentru AlinaSwag):

Asta nu stiu. Banuiesc ca da. Sunt cautate dar acuma de sarbatori s-au vandut ca painea calda.

| Dzeko7 a răspuns:

Telefoanele au fost folosite pentru o perioada scurta de timp si returnate asa ca pot avea cateva zgarieturi si niste praf sau pot fi sparte, crapate etc.Te sfatuiesc sa nu cumperi nimic resigilat.

| Alexandr a răspuns:

Resigilat inseamna ca a fost folosit si returnat.

| Chiperi a răspuns:

Resigilat inseamna ca telefonul a fost deschis din ambalajul original si el prezinta unele defecte precum zgarieturi fine. Ele functioneaza bine doar ca prezinta unele defecte sau unele nu au toate produsele in pachet ( de exemplu nu am cablu de date ). Pe eMAG este iphone dar nu ai stiu sa cauti.

| Numenul a răspuns:

Buna! Si eu comand telefoane de pe eMag. Resigilat inseamna ca a fost folosit si returnat in 30 de zile. Dar unele sunt deja praf, sparte, cu ecranul zgariat... eMag accepta orice telefon returnat in 30 de zile de la achizitionare. In general, eMag scrie starea telefonului daca a fost resigilat. Unele sunt un pic zgariate, altele praf, dar toate deja folosite. Si telefoanele merg oricum, dar pot fi zgariate etc. Funda, te rog?