| Pepino967 a întrebat:

ZTE BLADE L5: problemă cu setarea ton de apel la contactele din agendă.
Setez ton de apel la persoane din lista de contacte, dar când sunt apelat de acestea, nu sună melodia setată. Sună tonul de apel setat la GENERAL. L-am trimis în service, mi s-a întors resoftat, dar nu s-a rezolvat problema. Tot tonul de apel general intră, nu cel asociat persoanei de contact care mă apelează. Cum se poate remedia problema?

2 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Daca numerele sunt salvate pe cartela sim, nu poti personaliza tonurile de apel.
Salveaza-le in memoria interna a dispozitivului mobil si asigura-te ca foloseste numerele din memoria lui, nu si de pe sim. Le poti pastra si pe sim si pe telefon, dar setezi mobilul sa foloseasca agenda interna. Doar contactele de acolo pot fi personalizate cu ton distinct.
Daca ai facut asta si nu s-a rezolvat, poate fi o problema la telefon.

| Pepino967 explică (pentru dannyel86):

Evident că mă refeream la persoanele din agenda telefonului, nu la cele de pe sim. Dar am rezolvat problema. Am debifat tonurile de apel asociate contactelor din agenda telefonului, am instalat aplicația Rocketdial din GOOGLE PLAY și am asociat tonurile de apel prin această aplicație. Şi funcționează acum. Deci, e clar că e un bug al telefonului sau al aplicației "Agendă" a telefonului.