Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Help, TPU! Am stat 5 ore in piscina cu o prietena si m-am ars foarte tare! ce as putea face am incercat cu after sun si spit dar nu mai am idei! Help!
Buna as vrea si eu sa stiu cum pot devenii scriitor pe animezup. Stiti voi acele grupuri [scriitor, desenator etc.] Dau funda :o3
Cunoasteti vreo mel in care cantaretul spune: ooh i'm waiting for ooh ooh...(refrenul)? fundita!
Sunt rep. la avon si am o problema. Am vrut sa pun o comanda normala, am actualizat-o, dar dupa aceea am aflat ca trebuie sa o pun com. expres. Ce pot face sa sterg comanda salvata pentru. a o putea...? (mai mult)
Heey! Am nevoie urgent de ajutorul vostru...imi puteti da exemple de jocuri cum ra fi asta: EX:cat la %? partenerul de joc:Cat la suta iti place sa asculti muzica? partenerul de joc:100% cat la suta? (mai mult)
Buna ( : Vreau si eu niste mass`uri dragute. Nu e pitipoance. Va rog nu va apucatii sa imi dati 1000 de massuri. Dati cateva si frumoase ^^.
Hey buna am o intrebare cum pot sa descarc videoclipuri depe youtube pe telefon? fundita...
Ce alegeti intre mare si munte? Ce pot face la munte? Sunt nehotarata
Spuneti si mie niste servare de metin2 privat http://xat.com/web_gear/chat/go_large.php?id=150860478 am facut acest chat sa vorbim despre meti
Deci sunt in vacanta si ma plictisesc de moarte! Ce sa fac ca sa nu ma mai plictisesc?
Am si eu cateva intrebari in legatura cu blogspot: 1. Pot sa am o "lista de prieteni"? Adica sa pun pe cineva la prieteni?:D 2. Ce subiecte de post-uri imi dati? Pentru cel mai bun raspuns...? (mai mult)
.. aveti cumva hack de karati pe rumble fighter sau pentru crossfire.nu neaparat pentru bani orice hack plzzz... mersi anticipat-->day funda
Vreau sa primesc ajutor de la ce-i care stiu coduri pentru,, The Sims 3" jos fundita...
Va rog imi spune-ti cum se numeste melodia din clipul acesta : http://www.youtube.com/watch?v=9jeRC40S_aU&feature=related?
Cum se fac chestiile alea chibi?
vreau sa fac niste desene si am inregistrat vocea. am facut si desenele. nu stiti cum le pot combina?
Funda! unde pot invata limba rusă online si gratis?
As vrea sa stiu cine vrea sa se inscrie la Universitatea Dunarea De Jos Galati, la I. D, ce domeniu si care este media de Bacalaureat? As vrea sa imi rapundeti caci vreau sa aflu posibili colegi!...? (mai mult)
Dau vot daca ma invatati cum sa dau la : Spuneti-mi si mie niste experimente fara substante chimice care le pot face acasa... Nu vreau experimente periculoase! Puteti sa-mi dati mai multe experimente!? (mai mult)
Am dat mesaj la admin sa-mi stearga contul. In cat timp mi-l sterge?
Buna TpU, ştie cineva cam cât faci de la Roma la Verona in Italia?
Cine imi da si mie un Horror f bun. Care sa te sperie... pana acum numai de speriat nu mi-a fost :)) plzz. Sau poze infricosatoare ( in special vampiri... ceva ca sange)mersi :*
Cine stie cum se numeste melodia care are in refren versul "if i told you i miss you"? o canta o fata, si inceputul melodiei este instrumental.
As avea o mica problema :-s M`am apucat sa fac un emoticoncert. Programul pe care`l folosesc sa inregistrez este CamStudio. Merge foarte bine, are setat sa nu se auda melodia sau alte sunete [ exact...? (mai mult)
Mi'am instalat windows 7. Bun, Jos in dreapta la sonor NO AUDIO OUTPUT DEVICE IS INSTALLED. Ce sa fac ca sa imi mearga sonorul? va rog ajutati-ma
Heii! Puteti sa imi dati si mie niste site-uri cu poze artistice :D :X. Cele mai multe si mai frumoase vor primi o FUNDAAA maree maree :X
Stie careva cum va fi vremea la mare la inceputul lui august?
Deci dacaam un xat sunt deja owner cum ban mod codurile unde le gasesc
Cand eu ma uit la categoriile "Comics" si "Trivia/Amuzante" unii care vor sa arate intrebari ciudate pun o imagine, nu site-ul.Adica la linkul ala nu e site-ul, unde poti sa dai click etc...? (mai mult)
Buna cand spui cuvantul "comic" te gandesti ca este ceva amuzant. mie mi-a venit o idee si nu este chiar asa de amuzanta...este mai mult mister + un strop mic mic de amuzament.eu m-am apucat de el acum.? (mai mult)
imi spune cineva cum as putea realiza un tablou cat mai frumos? pe hartie sau pe panza, cu tempera, tempera cu ulai, acuoarela etc, Cum?
Cine imi poate spune aaaaaa... facebook lui robert pattinson sau unde pot gasi poze faine cu el pls dau funditzeeeeeee multe
Daca ati fi bogati ca Oprah, Michael Jackson, ati ajuta copii saraci, familiile fara case, cei ce chiar au nevoie de ajutor? Ati da macar un ban pentru acesti oameni sau poate si pentru animale sau...? (mai mult)
Cand vreau sa intru pe sunphoto(benzi desenate)imi spune ca este o eroare a sistemului! am mai incercat dar nu merge. Ce s-a intamplat?
Voi ce faceti atunci cand sunteti foarte foarte nervosi, cand sunteti in stare sa dati cu lucrurile, nu suportati sa va zica cineva ceva ca faceti cu nervii?
Stie cineva unde pot citi online cartea 4.50 from Paddington scrisa de Agatha Chirstie? Va multumesc si dau funda.
in clasa anterioara m-am certat cu fosta cea mai buna prietena de-a mea! vreau sa fac pace cu ea! m-am gandit sa-i trimit un mesaj pe messenger... dar nu stiu ce mesaj sa-i scriu! alte idei sau? (mai mult)
Hey! este un program de modificat cu care poti lasa culoarea unui obiect din poza asa cum este ea iar restul se coloreaza black.de exemplu intr'o poza am pantofii albastri si vreau sa ramana asa iar restul...? (mai mult)
Buna TPU...Cine stie, cat costa sa imi schimb displayu la telefonul LG COOKIE FRESH? Dau fundita; x
Daca ma plictisesc in vacanta ce pot face?(am 13 ani si prietenii mei is in vacanta urmatoarele 2 saptamani)?
Hei, care este melodia vostra preferata? Ap, care imi place cel mai mult primeste Fundoi:X;))
Cum pot pune pe sunhoto un videoclip. dar nu lickul vreao videoul sa il pot viziona!
Buna TPU.cine poate sa`mi dea linkul` de la un filmulet cu 2 chinezi care incearca sa deschida o usa printr`un dans? Fundaaa:X
(funda la cel mai bun raspuns) bunaa` TPU...am o problema urgenta :peste 2 zile plec cu autocarul in strainatate...problema e ca drumul va fi de 40 DE ORE.Merg cu familia, deci nu este o excursie cu colegii,? (mai mult)
Salut, am aflat ca la liceul Liviu Rebreanu din Bistrita au intrat 60 de elevi la filologie dintre care sunt si eu dar cum ne imparte? Cate clase vor fi? Cum ne repartizeaza? Fundita :).
Am si eu o intrebare despre licee... daca eu merg la eudoxiu hurmuzachi la filologie e greu sa ca la orice liceu profilul filologie e greu?:|fundita
Ce carte ma sfatuiti sa citesc? Am citit romanul "Dima dintr-a 7-a " de Mihail Drumes si mi-a placut foarte tare. Romanul include si aventura si putina actiune, mai pe scurt aproape de toate. Putet sa...? (mai mult)
Acuma cat timp m-am gandit la ce melodie mi-se potriveste cred ca asta http://www.youtube.com/watch?v=TAWxRRgLQfM DAca nu mai dati-mi idei! DEci ce melodie sau cuvinte mi-se potrveste/potrivesc?
Cum pot sa dowlandez GTA Vice City? va rog un site... FUNDA pentru raspunsul functionabil
Am si eu o problema Cand scriu in bara de la google, youtube...imi da in alta limba si nu stiu cum sa dau in engleza Odata mi-a aparut acolo dejos de unde caut videoclipuri pe? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!