Cum se numeste programu cu care e facut video asta : http://www.youtube.com/watch?v=q1BvoqYmUms funda
Hey, ceva programe sa fac dekstop mai frumos? sa schimb startbar.sau altceva PS : era un program care facea layere pentru. dekstop, sa fie aranjat... fecial, facial, fesial de genu se numea 100? (mai mult)
Salll! cum pot face un gif asemanator http://i54.tinypic.com/2a75wns.gif in photoshop dau FUNDA!
Ce filme cu south parca stiti! Primul film funda daca exista!
Cine imi zice niste jocuri cu spiderman?
Maine e ziua mea si tot maine plec in tabara. Si vreauu sa fac cinste. Vreoo idee? varste : 13 -15 ani :*. Dau funda si vot.
Stiti vreun program online unde opot face o poza gilttery adica sa o uploadeza si sa o modific sa fie gilttery? :X
Ce faci? Eu nu prea bine vrei sa ma inveselesti? Cu orice, iti sunt recunascatoare. funda
Hei TPU am downloadat un BSplayer iar ca sa vad un film imi cere niste codurile, iar el nu le gaseste. CE trebuie sa FAC PT A VEDEA FILMUL?
Care are cont pe Lady Popular de LVL 5 in sus si nu-l mai foloseste mi-l poate da mie va rog? da-ti un mesaj cu parola si username-ul va rog...mersi mersi mult :* va dau fundita si vot inapoi;)
Buna TPU. :x `. Am si eu nevoie de nume de hi5 pentru un concurs! :o3 Dar sa fie ceva gen asa : ؃ł¢łαŁ ♀ ĆØηтΈ§Τ ♀ ₣õя ♀ ğłяℓ§.:| Imi trebuie cat mai repedee`:(:(. Va roog...? (mai mult)
Cine e in aceeasi zodie cu mine... funda
Ce culoare e asta: verde, sau albastru? http://imgur.com/h77Ku
Hey TPU! Vreau si eu niste melodii gen Ady ft Smiley -Cuvinte Fundita
Am un catel de vreo 7 luni si as vrea sal dresez...niste sfaturi sau videoclipuri? va rooooooog... fundita":X:X
Salut copii mei :)), ieri am fost la pescuit, si seara am ajuns acasa rosu (bronzat). Acum ma ustura pielea de mor si ma intrebam daca stie cineva vreun remediu mai batranesc, astept cu bratele...? (mai mult)
In ce zi si la ce ora e "Vaporul Iubirii" pe antena 1? am vazut primul episod si pare simpatik show-ul
Hi! Dati-mi si mie versurile de la Diddy - Dirty Money - Looking For Love ft. Usher Mersi mult! Fundita [logik]
Cine poate sa imi explice cum pot sterge un membru nedorit din familie? ( la jocul Sims 3 ) Am facut din curiozitate si un bebelusi si e cam naspa ca plange mult si nu stiu cum sal culc. :)) Dar prefer...? (mai mult)
am o intrebare legata de Sims 3 :). Tot incerc sa bag codurile acelea pentru bani sau ca sa nu iti moara sim-urile si nu stiu de ce, nu merg :( am inteles ca, inainte ca sa bagi codurile trebuie...? (mai mult)
as vrea si eu un telefon care sa faca poze bune, sa aiba bluetooth si sa fie la un pret bun! merci!
Am pus niste intrebari mai bune decat cele de sus, de ce nu imi pune :((acolo sus? pls admin:(
Http://superbele.blogspot.com/ A aparut partea 2. Ce parere aveti?;;)
Vreau sa imi iau un calculator de 2.6 GH care ruleaza win 7 si are 1 GB Ram, imi merge Metin 2 pe el, sper sa nu imi zica your system does not suport 3D graphycs,
Sall... Dupa ce am instalat patch PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one pentru pes 2010 am intrat in joc si erau cam incurcate echipele, mai multe probleme... Ceea ce vreau sa va intreb mai trebuie? (mai mult)
Buna dimineata.Ieri mi-a murit ciinele (ea). A fost bolnava de reumatism. Mami imi spune ca boala aceasta la ciini nu se trateaza. M-ai inainte sa moara cu vreo 3 zile am fost la un veterinar, i-am spus...? (mai mult)
deci ori cat as incerca tot nu reusesc sa instalez star wars. ma puteti ajuta plizz. imi alssati idul la privat si cine e dispus sa intre la mine in pc cu team wiewer sa mi-l facaa. dau...? (mai mult)
Cui ai pasa de fotbal? (:| ca mie nu :)))).
Daca ar fi dupa voi cum ati clasifica cele mai sexy cantarete din lume?
Buna[:D] TPU. Joc Metin Privat Lv. Max este 127. Iubitu meu are lv 160 deoarece este GM. :|. Pentru a ne casatori eu trebuie sa am max. lv 145 dar nu pot:|. Pentru ca maximum este 127. Intrebarea mea...? (mai mult)
Bani sunt sigura ca se gasesc.2-3 milioane pentru drum poate primesc de pe la bunici:D Ei se tem d cheltuiala de acolo.Matusa mea vroia sa mi trimita bunuri materiale, insa asa as putea sa folosesc banii...? (mai mult)
Deci pe barn buddy [pe fb] am vazut ca unii au animale, dar nu au ajuns la acel nivel de experienta, iar eu daca vreau sa cumpar nu pot. Ei de ce pot, iar eu nu? :-?
Trimit raspuns aici pentru ca nu pot raspunde normal! Nu mi s-a confirmat adresa! Nu sunt chiar atat de proasta incat sa nu verific tot ce se poate.Si nu am obligat pe nimeni! Am intrebat daca are cineva...? (mai mult)
:D Vreau si eu niste jocuri MMPORG :D gen metin 2 si 4 story :D (dar sa fie in romana) Cine imi zice cateva are funda :D Bye! Cat mai repede
Ai incredere in multi oameni? : Raspunsul meu : De ce as face o asa prostie?
Dupa ce termin de scris o catre unde ma pot prezenta cu ea sa vad daca poate fi publicata?
Pe 10 iulie adica duminika fac parintzi mei 34 ani de casatrie. Ce ma sfatuiti sa le cumpar?
FUNDA! Sasuke isi va face transplantul de ochii [cu ochii lui itachi]? F
ma numesc ioana si sunt in clasa 11.la 1 augut mama o sa plece in spania pana la craciun si eu o sa raman cu tata si sora mea. ce ma sfatuiti sa fac ca sa imi treaca timpul mai repede pana atunci?...? (mai mult)
Hey! De curand am downloadat ProShow Glod, dar dupa ce salvez clipul NU pot sa il vizualizez :(. se salveaza ca fisier. pxc. am incercat sa il deschid cu toate programele dar tot nu merge. Apoi, nu stiu...? (mai mult)
Ce parere abeti despre Lady Gaga?
Cand la rummy pe tabla pe facebook imi arata -450 dolari ce inseamna?
Nu e mai usor sa iei totul in gluma? fundita:X
Ati avut vreodata senzatia de deja vu?
Unde mergeti in vacanta asta in concediu... sau unde ati fost?!
Poti dori ceva din tot sufletul! Dar nu este posibil. Cu toate ca tu chiar iti doresti. Ce vei face? Renunti sau continui?
Ce anime-uri va plac?
Buna TPU.As vrea link-ul unui program FloodMessenger, sau un program gen Disconnect sa scot un id de pe messenger. Cel mai bun link FUNDA + SA NU AIBA VIRUSI!
Cum invat sa ma urc in copaci?:) funda
Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati si p mine sa-mi ziceti un patch care sa-l descarc sa-mi rezolve si mie problemele la pes 2010. adica sa am bundesliga sa fie arsenal, chelsea, ... Am mai incercat? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!