As dori sa invat niste strategii pentru Poker Hold`em...imi puteti recomanda un site sau ceva care sa ma ajute? Multumesc.
Imi puteti spune care este diferenta intre un minisitem audio si un microsistem audio? Care sunt diferentele si care e mai bun? Multumesc.
Care stie sa impreune 3 filme intr-unu singur, sa adauge poze la film etc.
Cine imi da si mie un titlu pentru o carte ( ceva de genul,, Fata din oglinda") sa fie ceva spectaculos :-w. Dau funda :x!
Ce inseamna Lmao?
Fundita+ VOTURI la toate raspunsurile Buna. Dati-mi si mie un site sigur de pe care sa comand online cartea Luna Noua de Stephenie Meyer care sa fie din Bucuresti cu livrare peste tot in Bucuresti. Va...? (mai mult)
Salu' TPU.Am si eu nevoie de un program de editat filmulete. P. S.:Va rog.
Ce jocuri imi recomandati(din alea de cumparat)ca sa nu ma plictisesc ps:am 11-12 ani Funda
Cum fac tastatura virtuala pe telefonul samsung gt-c3510? funda
Aici, inveti cum sa primesti un iPhone 4, PS3, Xbox, Wii sau orice alt produs gratis! (chiar si bani). Poate esti putin sceptic, asa cum am fost si eu, dar dupa ce citesti pagina cu "Dovezi", sunt...? (mai mult)
DAU FUNDITA! Cine imi spune si mie, va rog, cum pot scapa de cosurile de pe fata si de pe spate? Va rog, RASPUNS RAPID
CIne imi da si mie un titlu calumea pentru o carte ( ceva de genu,, Fata din umbra").
De unde pot sa citesc online carea twilight? funda100%
De unde iau teme pentru samsung S5230? Cum fac sa imi mearga jocuri pe el sau alte aplicati - zice ca "unsuported file type".
Pentru cei care sunt mai bogati, va rog frumos sa va inregistrati aici pe site-ul asta, si sa cumparati 100 de jetoane sau mai multe, puteti castiga si voi bani multi, in euro, si eu primesc 50 de...? (mai mult)
joi plec in excursie si s-a anuntat ploaie(joi-vineri-sambata)... ce am putea face seara(sau in timpul zilei daca stam in camere)? niste jocuri? idei? funda!
Credeti ca exista extraterestrii? O planeta care nu face parte din sistemul nostru solar? niste explicatii? Funda si voturi
Sallutare! Am 11 ani. Sunt o fata un pic egoista, destul de frumusica, consider ca si buna, cu o minte foarte ascutita, am luat Cambridge-Flyers cu 14/15, am nu am niciun un B pana acum iar dosarul...? (mai mult)
Imi puteti apune si mie un site de vreme dar care sa fie macar 70 % sigur?
Photoshop bun (fara lectii)? Funda+folositor
Am hotarat ca in toamna sa ii spunem unui profesor sa facem o excursie la Targu Jiu. Dar as vrea sa stiu : 1.cam cati km sunt din Prahova pana la Targu Jiu(aproximativ) 2.Cam cat ar costa (tot aproximativ) 3.In...? (mai mult)
De ce nu imi merge sa imi fac un id cu semne din alea? funda:z
Spuneti-mi detalii despre ce s-a intamplat la experimetul Philadelphia din 1943 si la continuarea acestuia din 1983! Si ce sa itamplat cu acei 2 frati care au calatorit in timp?
Salut, Imi dati va rog si mie statusuri despre imbratisari?
Ce fel de lucruri colectionati?
O chestie pe care n-am inteles-o...Ieri mergeam pe afara si am trecut pe langa unii care stateau pe banca si fumau. I-am auzit ca ziceau de unu' dintre ei ca pufaie si nu trage in el si chestii? (mai mult)
Cine imi da si mie versurile de la melodia Noi suntem profesori-Zeller?
astazi pentru mine e o zi plictisitoare vreau si eu o idee... funda si restul vot:D
Salll cine stie un program (online va rog) unde sa fac un film in care sa pun poze (care sa apara una dupa alta cu diferite modele) si muzica (cum e in power point(dar ala il am)) dau funda+vot
dau funda + vot:x Vreau sa-mi iau un telefon, marca vreau sa fie Nokia dar nu stiu ce model...+ vreau sa fie cu touch screen! Multumesc:*
vreau sa stiu care este cea mai traumatizanta intamplare a voastra cea care m`a impresionat cel mai mult funda+vot restul doar vot;)
Eu sunt noua pe aici, si nu stiam cum sa incep sau ce intrebari sa pun. dar hai sa vo spun direct.Imi place un baiat.nu stiu cu ce v-ar ajuta pe voi asta dar, am nevoie de cateva sfaturi.Este colegul...? (mai mult)
Conturi ladypopular cine aree? plss. :o3 primul care. mi da un cont bun primeste funda. :X
ce activitati mai inedite pot sa fac la tara? am niste obiective turistice acolo dar le-am mai vizitat, vreau sa fac ceva de genul calariei. cele mai bune idei au funda+ vot! (va rog nu spuneti...? (mai mult)
Funda+vot`! cine stie de unde pot sa downloadez photoshop? cat mai repede va rog! :|
Sall...Cine imi poate da regulile la ping-pong{nu stiu cum se scrie:))}... funda
Heeei Cum pot pune fundal la o poza modificata putin? Adica era un program, dar habar n-am care...Sau macar Link-ul...Vaaaa rooog Fuuundaaa+Vot
Maine e ziua tatalui meu de nume si vreau sa ii fac o felicitare dar nu stiu ce sa ii scriu in interior! o sa va zic cate ceva:eu ma mai ciondanesc cu el si ne mai certam dar tot ne impacam si eu cand...? (mai mult)
Sa zicem ca ati putea sa fiti oricine din lumea asta.(voi cine ati vrea sa fiti )?
Hey ...imi puteti spune si mie despre materia de cls a 9a la bio, geogra, isto, fizic, romana?
Ai spus vreodata cuiva ca "Te urasc!", dar totusi "Te iubesc!"? Cine nu vrea sa nu raspunda
Care imi zice si mie cateva specificatii tehnice despre Nokia n6(ii ca blackberry ca design)? Eu am cautat pe net si nu am gasit decat pentru nokia c6 sau x6 dar un prieten are si am vaut si poze pe net...? (mai mult)
Cum se pune imagine la mozila firefox?
Sall all! In legatura cu Metin2 Ro pe Virgo toate CH-urile.Sigur ati auzi de ruine in map2. XEcho are hack, si mereu ma intreb cum...au astia hack chiar si cu hack-shiledu'? eu mereu am in cercat sa scap? (mai mult)
Doresc sa-mi achizitionez un Sony PSP si nu stiu daca imi trebiue oare casti speciale pentru PSP sau functioneaza orice fel de casti cu mufa de 3.5 mm jack. Astept raspunsuri de la cunosacatori.
Buna fetelor. Ce faceti? Eu sunt foarte plictisita si nu am ce sa fac. Toate prietenele mele sunt plecate. Cine vrea sa vorbim pe mess, sa facem cunostinta, sa mai povestim si sa facem schimb de idei....? (mai mult)
Vreau si eu melodi cu Evanescene gen "hello". dau fundita la cele mai multe melodii :-*
deci...am trecut in clasa a 6a si vreau ca la inceput de an scolar sa spunem ceva nu stiu 2-3 propozitii bineinteles ca o sa participe si clasa cealalta adica B dar nu stiu ce sa spunem nu prea? (mai mult)
Cine stie niste chaturi romanesti? In afara de cele de al Kiss fm, Radio 21 sau Zuu? FUNDA
Ce ziceti adevarat sau fals? http://i.imgur.com/RsMTq.png http://imgur.com/xcg6J http://i.imgur.com/aBzD1.png http://i.imgur.com/VLDqP.png P.S.eu am facut pozele de mai sus;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?