Imi dati si mie un cont lady popular va rog frumos de peste level 6 care nu va mai trebuie?! dati-mil prin mesaj apoi comentati la intrebarea mea si daca va merge contul dua fundita
Deci, cam toţi minţim. Îmi spui cea mai mare mincină care ai spus-o cuiva?:> Te salută LazLo
Culmea zoofiliei: sa convingi o oaie sa stea capra culmea secerisului:Sa mananci paie si sa te c. a. c. i balotzi! Culmea nesimtirii: sa scrii pe coliva la multi ani Culmea lacomiei: sa mananci bataie...? (mai mult)
Intrebari bune cu raspunsuri haioase: Cum isi aleg chinezii numele viitorului copil? Dau drumul unui lighean pe scari si noteaza ce aud. Ce se intampla atunci cand un proprietar de Dacia face plinul...? (mai mult)
Cine stie o intampalre haioasa? Am nevoie pentru un monolog in fata clasei. Va multumesc mult!
Http://www.youtube.com/watch?v=YADCfQvtnbM Muriti de ras nu?
Cum vi se pare? http://romaniiautalent.protv.ro/video/beatbox.html
Cine stie ce inseamna acest cod are fundita. de2797c03d340cf62ebbe4b14dd172f6 Oare cine-si da seama? Sa se observe categoria
Intrebarea se adreseaza celor care joaca Webkinz. Am intrat in CLUBUL PRIETENILOR in carema RESTAURANT. Acolo pot sa mananc ceva? Daca da, cum?
Cine imi da si mie niste nume amuzante?
Deci nu mai pot de ras http://romaniiautalent.protv.ro/video/giurcea-nicolae/comentarii/pagina-4.html
Ce ati face daca ar fi trecut de12 noaptea si cineva v-ar bate la usa sau la geam s-au v-ar face o gluma proasta.eu as face asta open the door, geam sau ochi ii dau una-n gura si the end!
As dori si eu niste bancuri cu orice. funda pentru cel mai luuuuuuuuuuuung raspuns!
Nu vreau sa par cersetoara dar imi expira contul la webkinz in 10 zile, si poate cineva milos imi da si mie un cod nefolosit.Va rog va rog, va rog, va rog, va rog, va rog, va rog, va rog.Pleae,...? (mai mult)
Http://chisinau.ch/_ld/109/81489251.jpg Care va castiga? Hai cola stanga, dreapta croseuuuuu. Hai Coca Cola Jos PEPSI
Daca un cal alb intra in marea neagra ce sar intimpla cu dinsu cand ar iesi?
Exista club penguin free member :o3
Bunaa.credeti ca este ceva jenant si amuzant pentru.altii sa ai o jucarie preferata? un ursulet, un catelush?:-?
Ce a raporta un dracusor, lui Scaraotzchi, cind a vazut pentru prima data in viata lui o femei dezbracata?
Dupa despartire: el: te am vazut te am avut te am fu. t vaco ea: mai vazut mai fu. t am mai vrut nu ai mai putut boule
Buna! V-ati uitat aseara la Romanii au Talent? Daca da ce concurent dintre cei care au fost alesi mai departe v-a placut cel mai mult? Mie una mi-a placut femeia aceea care facea gimnastica la bara! Ofer...? (mai mult)
Deci m-am uitat la "Romanii ai talent" aseara si...eram pe buda.Eram constipat de 5 zile.Cand a cantat pustiul ala de 15 m-am c***t pe mine.Pe bune chiar asa a fost, nu va mint
Daca o persoana cu mai multe personalitati incearca sa se sinucida, este considerata o situatie de luare de ostatici? Daca faci dragoste cu clona ta, te masturbezi? Ce faci cand vezi ca un animal...? (mai mult)
Ce-i care mai sunt trezi la ora asta, ce faceti ca sa nu adormiti sau sa va plicitisiti?
Ce parere aveti de toyota hilux? Va place? Dar despre toyota corolla? Mai ziceti si voi o faza ceva sa mai rad si eu va rog, funditaaaaa!
Dragi utilizatori TPU. nelamuriti.nu sunt sora niciunui Iusitnel.sau mai situ eu (intr-adevar am 11 ani) dar n-am frati sau surori...si nici varianta lui feminina nu sunt pentru ca nici macar nu-l cunosc.nici? (mai mult)
Sunteti singuri acasa este ora 12:00 noaptea si bate cineva la usa? ce faceti?
Sunt la varul meu si nu avem ce sa facem.Idei? Funda pentru cele mai bune.:)App.Eu sunt fata.
Stau si eu si ma uit la "Romanii au talent" precum miile de romani din tara noastra, si nu pot, deci nu ma pot abtine sa nu fac remarci negative la adresa emisiunii (risc sa o fac stiind comentariile...? (mai mult)
Care vi se par cele mai amuzante intrebari puse pe TPU?
Cred ca acesta este mai bun. http://i.imgur.com/zxsVr.png voi ce credeti? P. S.:Nu ma supar daca criticati. Daca ma critica cineva imi dau seama ca mai am de lucru.Deci nu mi se pare un lucru negativ....? (mai mult)
Românii chiar că au talent! :D
Puteti credee ca un copil de 9 ani a trecut in emisiunea Romanii au talent deci p` mine m`a sokat vooi =)?
Ce parere aveti de video? http://www.dailymotion.com/video/x9usy0_gahgah-for-caca_creation
Cine imi spune cel mai tare banc sau gluma(pot fii si mai multe) primeste funda! Funda la cel mai haios! PWP
Http://i.imgur.com/fBUnH.png cred ca e cam nashpaaa...:d ma rog nu ca vreau eu sa ma dau cine stie ce da` cred ca mai bine desenez cu creionu` real:))ca cu cel virtual nu prea ma descurc;))
Acesta este primul meu comic. http://i.imgur.com/T3UEt.png stiu ca nu este bun...si poate nu este amuzant.:D incepator:D NU recomand acest comic pentru. cei care il adora pe Justin Bieber! P. S.:Stiu? (mai mult)
Buna TPU:*am un set de intrebari 1.ati avut intamplari paranormale reale? daca da spunetile 2.ati avut intamplari amuzante? daca da spunetile. 3. ce utilizator va deranjeaza pe TPU? fundita:X
Chestionar despre lucrurile preferate: 1) NUme preferat 2)Culoare preferata 3)Tinuta preferata 4)Ocupatie preferata 5) Site preferat 6) Utilizator preferat 7)Animal preferat 8) Obsesie preferata 9)Tic...? (mai mult)
De ce a fost suspendat Kazimir? nu suportati dedicatiile de pe blogul lui? cele aduse nulilor site-ului.
Care e diferenţa dintre un om care se aruncă de la etajul 10 şi un om care se aruncă de la etajul 1? Cel care se aruncă de la 10: Aaaaaaaaaah... BUF! Cel care se aruncă de la 1: BUF! Aaaaaaaaah!? (mai mult)
http://www.TPU.ro/utilizator/aosso acum ce o sa mai apara? saraca NOname...cred ca primeste mesaje din secunda in secunda:)) acum pe bune, ce o sa mai apara?/:)
vreau sa va intreb daca stiti daca atunci cand cineva moare si are aparat dentar in gura cadn il ingoapa il scoate sau ramane cu el?! :)) scuzati de intrebare dar sunt curiosa!=))
Care sunt membrii familiei voastre de la Sims 2 sau Sims 3? Asta e familia mea de la Sims 2 Bunica : Kaitlyn Alison Brand Bunicul: Michael Davis Brand Femeia: Alexis Finley Lothario (Brand) Barbatul:...? (mai mult)
I: De ce isi bat dinamovistii copiii in ziua de Craciun? R: Pentru ca umbla cu Steaua.
Hei! Unde as putea gasit niste chestii haioase, cum ar fi poze sau fel si fel de citate? Insa nu poze colorate gasit pe goole la funny pictures, ci poze cu un anumit mesaj haios. de exemplu : http://vinzv.de/love-fridays/...? (mai mult)
Ai 20 de porci pe care trebuie sa ii tai in 5 zile, in numar impar in fiecare zi.Care-i raspunsul?
Imi ziceti cel mai funny banc pe care il stiti dau funda
Cum pot sa casatoresc sau sa logodesc oamenii de la Sims 2?
De ce e ii apa uda?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Replici din desene animate
Noi iti spunem replica, iar tu trebuie doar sa iti amintesti in ce desen animat ai auzit-o. Cat de multe ai retinut?