am aflat cum se fura la barn buddy, si am zis sa va zic si voua ce stiu si eu, intri la una dintre fermele vecinului si vezi daca are de furat, iei manusa ca care furi si apesi pe planta cu manusa,...? (mai mult)
Ce s-ar intampla daca am putea auzii tot ce gandesc ceilalti oameni?:>
Ce s-ar intampla daca toate produsele alimentare ar fi pe gratis?
ce faceti? sa va povestesc ceva:))azi mi-am dus catelul la veterinar pentru vaccin, si veterinarul e mai departe de casa mea, asa ca a trebuit sa merg pe jos.cu sora mea am pus lesa catelului,...? (mai mult)
Urati-mi noroc!(funda)
Ce este rosu, mare, canta si ii put picioarele?
Salutyk! Am un chef nebun de ras si vreau sa-mi povestiti ce shotii ati facut cind erati micuti. Cele mai hazlii shotii primesc fundita...Va pup "
Ok dau funda la cel mai misto banc
Cel mai tare banc primeste funda da nu vreau siteuri glume adevarate
V-ati uitat la prostii spun nu?:))
Dau funda pentru cine gandeste ca mine :D 1.Selena Gomez sau Miley Cyrus? 2.Bounty sau Lion? 3. Turcoaz sau Verde? 4.Caini sau Pisici? 5. Engleza, Franceza sau ambele? 6.Hello Kitty sau Sailor Moon? 7.Andreea...? (mai mult)
Scrieti 10 reguli haioase pentru profesori!
Descrieti un apus de soare intr-un loc exotic!
Ce ai face daca ai gasi un catel fara stapin pe drum?
Ce parere aveti despre imnul Facebook? http://www.youtube.com/watch?v=2OS6WqFX-Co =)) Voi aveti cont pe Facebook? Eu una am, dar nu il folosesc, pur si simplu nu ii vad rostul, LOL.
Scrieti etichete pentru posibile obiecte dintr-un salon de inventii neobisnuite! Model:cana gradata pentru masurarea fericirii
Alcatuiti-mi si mie un dialog cu un vanzator caruia sa ii cer cele mai neobisnuite lucruri! Dau fundita! Multumesc!
Cine imi zice un banc?:D Cel mai amuzant NU primeste
C vi s-a intamplat voua amuzant? Funda celui mai bun;))
Care este expresia voastra preferata(comica? Dau eu ex ce imi place mie "poftim cultura":))
Dati-mi mituri de groaza de gen: daca stai in fata oglinzii si spui de 3 ori bloody mary iti apar in fata...ms, funda :)
Ziceti-mi si mie un banc sau o gluma faina cat de amuzanta puteti:))
Care sunt cele mai amuzante lucruri care s-au intamplat la voi in clasa?
Cum te numeşti?
Vazusem pe YouTube un video animat cu un pinguin si 3 puisori de gaina, pe o bucata de gheata, in mijlocul oceanului. Cei trei puisori de gaina piuiau in continuu si il enervau pe pinguin. Mai departe...? (mai mult)
Cum a fost azi la scoala?(am pus la categoria trivia/amuzante ca sa dati raspunsuri haioase:) )
Canibalii mincinosi Se dau doua sate. Primul sat este populat de canibali mincinosi iar al doilea sat este populat de oameni buni si sinceri. Se stie deci ca oamenii buni spun adevarul tot timpul iar...? (mai mult)
Intr-un gutui sunt gutui. Daca scuturi gutuiul, din gutui nu cad gutui, dar nici nu raman gutui. Cate gutui sunt in gutui? Funda cine stie fara GOOGLE!
De unde gasesc semne de-alea stiti voi, cum ar fi o inimioara sau o sagetuta, dar nu de-alea de pe mess(Widdigns)ci de-alea de la hi5(cred)va rog sa nu includa microsoft:D
Dupa ce a murit, Ceausescu, a mers la poarta raiului cind la vazut sf Petru la luat la rost -Cine esti? - Sunt Ceausescu, detinatorul multor functii importante si a multor medalii de onoare -Daaa?...? (mai mult)
Mam gandit cand violezi un animal se numeste te numesti zoofil OK? Cand un caine sare pe tine(se intamla cu maidanezi si sara la piciorul omului)cum se numeste?
Http://www.gugle.illegal.ro/ Noul Google Romanesc! :)) Cotrobaie si tu :)).
M-am dus sa cumpar ceva la prima ora, ca trebuie sa plec, si vinzatoarea ii spunea altei doamne ca ii merge bine tare cind o vede si am intrebat doamna respectiva daca-mi da voie s-o vad si eu pentru...? (mai mult)
Ce e negru, canta in padure si se da cu capul de toti copacii?
Multumesc pentru toate jignirile pe care le-am primit prin mesaje...Si vreau sa va spun bb parasesc site-ul acesta.:|
Stiu ca sunt cam plictisitoare dar am si eu o intrebare despre favorite. Dau fundita celor care gandesc ca mine. 1.Carti sau reviste? 2.Cola sau pepsi? 3.Pepene verde sau capsuni? 4. Iphone sau...? (mai mult)
Lol frate. ati avut ceva complicatii aici? http://www.TPU.ro/trivia-amuzante/hey-o-telecomanda-doua-telecomenzi-dar-tu-in-ce-clasa-esti-de-nu-stii-eu-sunt-in-clasa-a-ii-a-deci-TPU-este-un-parc-de/ In...? (mai mult)
Ma jukm odtaa un joc pe stumble upon, ceva de genu sa formez ce imi dadea foarte drept, pe linie, dar u mai stiu km se numea... stie cnev? fundita:X
Ba TPU ziceti-mi si mie cateva insulte tari sa ii spun unui prost
Mi se pare mie sau TPU e invadat de clanul boracilor de alaturi? http://www.tpu.ro/utilizator/ajgbl
O alta piesa distraciva a anilor 1980 dar pe vremea respectiva ma extazia pur si simplu piesa. http://www.youtube.com/watch?v=ZUatnbaNfEo&feature=related
Hey : O telecomanda-doua telecomenzi... dar tu in ce clasa esti de nu stii? eu sunt in clasa a II-a. Deci TPU este un parc de distractii pentru copii de 7 ani :| care colinda cel mai des categoria de? (mai mult)
O intrebare misto! 1.Ninsoare sau soare? 2. Pisica, caine sau papagal? 3. Dragoste sau prietenie? 4.Bataie sau injuraturi? 5.TPU, facebook sau hi5? 6.Nervi sau crize? 7. Tehnologie...? (mai mult)
Care e pluralul de la cuvantul "telecomanda"? =))
Hey...Am o intrebare pentru voi si sper sa ma ajutati. Acum 2 Vineri in urma am avut campionatul de voley si am jucat cu clasa a 10 si a 7a A.Ma rog...Am pierdut!:(( Asta nu este nimic...(Scuze ca am? (mai mult)
Vă invit la o porţie de râs.Am găsit nişte episoade foarte reuşite, româneşti! Cinci studenţi s-au unit şi au format "Weekend Studenţesc". Prima parte: http://www.youtube.com/watch?v=FgNN3isJM3Y&...? (mai mult)
Pana la finele acestei saptamani trebuie sa ginesc doua persoane de pe TPU. Este vorba de Crinu si Harciog. Mi-am ales ca piste de cautare padurea si spitalul (Sectia -"Nasteri"). Credeti ca mi-am ales...? (mai mult)
Je m'apelle copil tembel Je m'apis pe-acoperis =))
Dati-mi si mie ceva colectii de ghicitori amuzante cum ar fi: "Ce e rosu si vine regulat?" D-aia care te gandesti la prostie si e altceva de fapt.
Sall!:D am vazut ca sunt la moda intrebarile cu "alesu" deci... 1.hi5 ori facebook? 2.carte sau revista?:D 3.ploaie sau zapada? 4. fanta sau coca-cola?:P 5. o pizza sau o supica calda?:-> 6.? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!