Buna seara TPU.RO! Am si eu o intrebare, in seara asta este emisiunea Musafiri Nepoftiti pe OTV, oare?! Ador emisiunea aia. :)) Mersi :D Funda.
Mi se pare mie sau miroase a fundite arse? Doamne, ce v'ati face voi fara fundite?
Cum vi s-a parut clasa a 9 a? A fost grea? Mie mi-e cam frica de testele initiale... funda:x
Care a fost cel mai nebunesc / rautacios lucru facut intr-o excursie?:D Eu ca de exemplu am pus laxative in sucul unei colege sh soferul a oprit autocarul de vreo 4 ori sa-si fac fata nevoile >:) :)))...? (mai mult)
Cine este Plimbărescu'?
Cum dau voturi pe lady popular?
De ce da cainele din coada?:)) fundhaa.
Idei de mess Si sa fie cool Chiar daca am mai multe :D:D
hai ceva bancuri scurte si tari :> de oricare se accepta :> fundita cel mai tare! :*
Sugestie. Sunteti emo/gothic?
Ia sa vedem cat de multi raspund la asta.Credeti ca stilul gothic/emo e "crazy"?
De ce nu pot sa ma adaug pe mine ca prieten pe site? Hmm? Daca vreau sa fac un monolog on-line, cum reusesc? Ce sa stie robotul ala amarat fineturi de-astea. Mai trimiteti-l pe la scoala:P
Care joaca 4story? Si e tare, care e cel mai bun tip de caracter,
Cum fac capcane pentru ţînţari, aştept idei serioase, dau fundiţa,,,...
Era in cartea ocolul pamantului phileas fog...si intr-un capitol a salvat o printesa care vroiau s-o omoare si papitoiu ala cu soricelul au sarit cu liane dupa ea si... i-au cumparat haine de matase au? (mai mult)
Am si eu 3 intrebari: 1) Care sunt cerealele voastre preferate? (Pot sa fie si pufarine :)) ) 2) Care sunt cele mai crocante cereale (Pentru ca la micul dejun, imi place sa crantan si sa o enervez pe...? (mai mult)
funda! voi ce jocuri tari si descarcabile aveti?
Sall pe telefon am jocul Sims 2 si am 2 intrebari: cum pot sa-mi fac mai multi prieteni? cum pot sa dau petreceri?
Azi mi-am facut cont pe ladypopular.ro, puteti sa-mi dati un link catre o postare in care sa se explice nivele...Ca la level 1 am gasit coafura dar nu gasesc vopseaua.:)Fundita
In fiecare zi cand plec de la munca, mi se face o foameee, ma opresc la primul magazin alimentar, cumpar multa mancare, dulciuri si cand ajung in casa pap ca o vrabiuta, (normal, ursii trebuie sa manance...? (mai mult)
Daca ai fi singur/a acasa pentru o saptamana ce ai face?
Niste ideii de mancare? si dulciuri=p~
Sa ziceti voi ca nu am cel mai enervant frate de pe planeta:Imi ia sutienele si le imprastie prin casa earm odata la scoala si profa de mate mi-a cerut carea mea si in loc sa scut cartea am scos unul din...? (mai mult)
Sa va zic o poveste pe scurt: eu si prietenele mele suntem putin mai zapacite, asa (bine, putin mai mult :D ). Zilele trecute o prietena a implinat 16 ani, iar maine cica ne scoate pe toti "la un suc"....? (mai mult)
Dati-mi varianta full al iubita mea cu ochii ca cafeaua.
:)) poze, intrebari sau raspunsuri cu dublu inteles... postati si voi... fundita cele mai funny :)) http://forum.softpedia.com/bloguri/Dari@/Logo-uri-cu-dublu-inteles-4972.html
Ce imagine aveti pe ecranul de la telefon? cine o are ca amea sau cu cineva primeste fundoi
Ceva ideei de id-uri care sa contina numele Cristiana sau Cristi?
Daca in 2012 când vine apocalipsa, îmi construiesc o nava si stau o perioada de timp pe luna, si când ma intorc...mai traieste careva. Vreti sa va aduc si voua brânza?
Întrebarea mea va suna ciudat... Exista vreun om care nu asculta JB?!:|daca da...motivati'va raspunsul:))
Am si eu nevoie de o idee de filmamuzant dau funda
Ce personaj va place cel mai mult in Heroes si ce va place la el? Imi place foarte mult serialul :x. Cui ma impresioneaza dau funda roz :*.
Imi dati site-uri cu calculatoare de menstruatie? ceva mai precis avand in vedere ca am ciclul neregulat
Fetelor, buna! ati auzit stirile?:))cica vor sa ne schimbe tampoanele si absorbantele cu niste recipiente care se introduc in...sau cu bureti pe care sa ii palam neaparat MANUAL:))=))deci LOL nu pot sa? (mai mult)
Care e cel mai nebunesc lucru pe care lati facut?
Cui ii place sa joace twister? dar twister dance?
(funda)Buna. ziceti-mi si mie niste glume asa mai deocheate:D Cele mai multe si mai amuzante vor primi fundita:*
Doamna profesoara ne-a pus sa rezolvam o problema:Daca astazi sunt 0 grade celsius si maine o sa fie de 2 ori mai frig cat grade o sa fie maine
(funda)Care este cea mai amuzanta intamplare a voastra de oricand?:)
Am o problema de logica spusa de o prietena si habar nu am cum sa o rezolv... dar nici ea nu stie raspunsu'. Problema suna cam asa: Trebuie sa masori 3 litri de apa dar ai doar doua sticle, una de 2 litri? (mai mult)
Va vine sa credeti? :| http://fetesuspectemtv.blogspot.com/2010/03/andreea-spataru-nemachiata.html http://www.showbiz.ro/tv/5183372-asa-arata-andreea-raicu-nemachiata http://www.barfitoarea.ro/2009/06/10/lady-gaga-nemachiata/ http://www.ziaremondene.ro/files/photos/originals/52/6052/5.jpg
1. Cum pot sa sterg intrebarile refuzate de pe TPU? 2.De ce cand vreau sa raspund la o intrebare pe TPU nu imi apere niic doar alb?
De unde pot downloada jocul Final Fantasy XI: Vision of Abyssea? un link unde sa il iau si unde sa ma pot inregistra:D funda:P
Http://www.youtube.com/watch?v=TBRumFvu8Jw ce parere aveti de asta eu zic ca ar trebui sa apare la Romanii au talent ii un talent nedescoperit si e pacat de el :(( uitati-va la video si zicetiva parerea...? (mai mult)
Http://coedmagazine.com/2010/04/12/the-50-most-popular-women-on-the-web-according-to-google-10-1/ Just look and lol.
V-aţi întâlnit şi voi pe net cu băieţi de băieţi ca tipul "arătos" din imaginea de mai jos? http://bravonet.ro/blog/greseala-de-photoshop/2010/08/18/ Aţi primit şi voi poze modificate în...? (mai mult)
In urmatoarele zile va trebui sa fac niste ture cu liftu' cu mai multe persoane. Ziceti-mi niste chestii amuzante de facut in lift, sau pentru a-i speria/deruta pe cei ce se afla cu mine in lift. (in afara...? (mai mult)
TPU vine de la "Toti Pentru Unu". De la ce ar mai putea sa vina?
Cum se poate demonstra ca voi protesta impotriva sistemului sanitar prin stingerea luminii?
De ce atunci cand cineva casca instant incep si cei din jurul lui sa caste? Cascatul e...:-s contagios?:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice