Un popa locuia langa o manastire si avea 10 gaini si un cocos. Cocosul din cand in cand disparea, dar aparea pana seara. Ultima data cand a zburat nu s-a mai intors si preotul, primul lucru duminica...? (mai mult)
Un medic isi duce studentii in vizita la un ospiciu. Se opresc la un salon unde era un barbat cu privirile ratacite. - Vedeti, acest barbat si-a pierdut mintile fiindca femeia cu care trebuia sa se casatoreasca...? (mai mult)
Care este pluralul la " pinguin"? :D funda.
Ce parere aveti despre numle Andra?
Fiecare persoana cu un banc. Cel mai amuzant primeste funda.:)
Un avion se prabuseste pe fasia dintre Franta si Italia. Unde sunt inmormantati supravietuitorii? Primul care raspunde corect, Fundita! >:D< "Succesuri"
Un.bandit.se.duce.la.casa.unui.mare. sef.de.politie.seful.de.politia.era.in.casa.cu.familia.l ui .banditul.ajunge.langa.casa.sefului.de.politie.si.ii.da. foc. totul.din.casa.e.distrus.dar.seful.cu.familia.lui. supravietuiesc.cum.supravietuiesc?...? (mai mult)
Ce jocuri ca si Conquiztador stiti?
O enigma politista din cartea primita de la Readear's Digest pe care tata a dat 100 de lei:)) (va rog cititi cu atentie textul ca trebuie sa raspundeti la niste intrebari fara a va uita inapoi la text!) "Sus,...? (mai mult)
Cine stie cele mai tari bancuri cu Napoleon?
Cati dintre voi de aici credeti in Dumnezeu?:) Vreau un raspuns sincer:)
Care stiti niste porecle pentru Sabrina>:)... funda;;) :D
Salut TPU! Cine ia campionatul mondial? Ce pareri aveti? Eu as merge pe Argentina. Voi?
Buna' Cum se numeste un barbat inteligent, sensibil si frumos? fundita celui mai original raspuns.
Buna' Care sunt cele 3 mari crize din viata unui barbat?
As dori sa stiu de ce se spune la folbalul dintr-e blocurii, atunci cand iti da unul (craci) si altul spunde (cumparati o fusta) :D Dc sa zice am stat si m-am gandit si am ajuns la solutia ca trebuie sa...? (mai mult)
Cifrele 08232569 sunt acelasi lucru cu 96523208 citite invers? cine raspunde primul si corect dau fundita
Care a fost cea mai hazlie intimplare din viata voastra?:D
Am vazut multe lucruri... "interesante" pe site-ul asta si m-am gandit sa va intreb si pe voi care este cel mai idiot lucru pe care l-a facut cineva pe care il cunoasteti sau (de ce nu?) chiar voi? Care? (mai mult)
Cum se intalnesc americanii? Nu trisati! Nu cautati intrebarea pe goagal :)) Primul care raspunde corect primeste stiti voi ce;;)
Acest campionat mondial a fost foarte prost.Italia.a iesit. Spania cred ca si ea.eu cred ca este cel mai prost campionat. tu ce zici?
Pentru cei care jucati crossfire...ma puteti baga si pe mine intr-un clan? va rog mult...am unul numai ca e foarte slab... am level bun...
Spuneti-mi si mie de unde pot sa downloadez gratis elite penguin force plzzzz! Dau funda
O sa va cumparati jocul call of duty black ops? sau piratat? eu unul dupa ce am cumparat mw2 am ramas in sapa de lem...
Nu dau funda! Ce intelegeti prin sintagma: "examenul bate la usa"?
Nu dau funda! De ce va temeti cel mai mult in viata?
Primul care raspunde corect Fundita. Si nu va uitati pe net la raspunsuri :-w Care este diferenta intre 1000 ursi albi si un urs alb?
O mica intrebare, primul care raspunde corect primeste fundita :) Cate roti are o masina normala?
Se dau 8 bile. 7 dintre cele 8 au aceeasi greutate, iar ultima este ceva mai grea. Folosind o balanta clasica, gasiti numarul MINIM de masuratori ce trebuiesc efectuate pentru a determina care din cele...? (mai mult)
Buna tuturor. Eu o sa pun niste intrebari ffff simple iar voi trebuie sa raspundeti corect. PRIMUL care raspunde CORECT primeste fundita(atentie, aparentele pot insela:D). 1) Cat a durat razboiul de...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire;;) "i:Ce este alba si are 30 de cm? r:nimic toata lumea stie ca are 30 de cm este neagra." intrebarea ce are 30 de cm si este neagra?:D[chiar nu inteleg:-?]
Cum face un pinguin?:)) [in litere/cuvinte]
O mica intrebare. Un localnic latino`american are voie sa se insoare cu sora vaduvei sale? Raspundeti si argumentati.
1. De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung? 2. De ce soldatii Kamikaze purtau o casca? 3. De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte? 4. Care este sinonimul cuvantului...? (mai mult)
Momente de nostalgie:X Cine isi mai aduce aminte de "Printesa Sissi"? De unde pot descarca? Viata cu Louie am gasit si e super sa-mi duc aminte de copilarie, iar printesa Sissi a fost una dintre preferatele...? (mai mult)
Gata m-am hotarat sa nu mai ies din casa toata vara sau cel putin cand ies la pana la market sa imi iau o peruca? alte idei cum sa imi acopar scafarlia? da bha dupa ce m-am chinui sa am o freza cool chiar...? (mai mult)
După ce vă spălaţi, care e prima parte a corpului pe care o ştergeţi?:D:D:))
Salut.Cine este omul in fata caruia toti barbatii isi scot palaria?
Mi-au aparut paduchi in zona intima.Stiti cumva un remediu pentru a scapa de ei?=]
Pun furculita pe masa si sare jos... ce inseamna asta? Funda la cel care stie... e intrebare de atentie...nu de logica. good luck!
Http://www.sickview.com/content/1270751518.jpg credeti ca imaginea aceasta este trucata?:-s:))?
Care dintre aceste propozitii sunt adevarate?:D Visez sa dorm Dorm sa visez Mananc sa traiesc Traiesc sa mananc Fumez ca sa mor Mor sa fumez Iubesc sa urasc Urasc sa iubesc Beau ca sa uit Uit...? (mai mult)
Am si eu cateva probleme de logica, cei care le stiu, va rog nu mai dati raspunsuri.Multumesc Politia gaseste un om de afaceri mort in biroul sau, cu un pistol in mana si un glont in cap. Langa el...? (mai mult)
In Phineas si Pherb...:)) care sunt cele trei state pe care Dr.Doofenshmirtz vrea sa le cucereasca?:)):))
Spuneti-mi si mie niste bancuri cu bula dau FUNDA pentru cel mai bun banc.
Are 5 litere. Este mai mare decat Dumnezeu. E ste mai malefic decat diavolul. Il au saracii. Nu le trebuie bogatilor. bafta!
Ziceti-mi cel mai tare banc pe care il stiti xD
Cum s-ar fi numit Justin Beiber dacă acesta era român și care ar fi fost șlagărul sau?
Cine vrea sa vina la o bataie pentru cascaval intre soareci? :)):)):)) mie una imi place...http://www.transformice.com/en/ e online putem sa ne intalnim;) zbye! >:)
"Moare mama a doua surori, una din surori ii mai mare iar cealalta ii mai mica, la inmormantare vine un baiat blond cu ochi albastri iar fata cea mica se indragosteste de acest baiat blond cu ochi albastri...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?