Care este efectul razelor de Luna asupra cizmelor de guma?
Am o problema. poate stito jocul NarutoArena.cand dau qiuck match sau ladder match imi apare mereu oponent failet to enter si la altii merge. de ce si ce sa fac?
Ce este salariul?:)
Ati mancat vreodata iarba? cum a fost?
Va rog frumos sa imi trimiteti glume sau site-uri din lumea animalelor...am cautat dar nu am gasit:((...va rooooog foarte frumos pana joi.
Hei.cine poate sa imi scrie tot ce spune cel din reclama, primeste fundita http://www.youtube.com/watch?v=4EnJnWuycJ0&feature=player_embedded
De tot risul.Sosea unde viteza legala e 90 Km/h dar unde e control de politie rutiera.In cazuri din astea la intilniri soferii isi semnalizeaza unii altora controlul pe traseu.Nu asta-i problema ci faptul...? (mai mult)
Adam era zoofil! Noroc ca a venit Eva. Dumnezeu spune ca a creat omul dupa chipul si asemanarea Lui, dar si femeia e om:-? Acum, Dumnezeu e barbat sau femeie?! Dar ne gandim la El ca la un barbat. Deci,...? (mai mult)
Http://www.trilulilu.ro/tigrulmanu/37321f64d2eb5d voi ce parere aveti?
Cati copii vrei sa ai cand o sa ai? :)
Buna!`Intrebare pentru baieti si barbati, dar cred ca unii barbati isi vor da seama...In fine, intrebarea mea pentru voi este asa : Cum arata pentru voi o femeie 90-60-90? Hai ca aud tot mai multi destepti? (mai mult)
Era intr-o dimineata la radio zu o farsa cu copii bipezi :))... ii faceau farsa la o directoare ...cine stie link-ul? pls :)
Ieri mergand cu trenul, am zarit o fata cu un cercel(piercing) in nas la fel ca un belciug si ma intrebam:Oare cum isi sufla nasul, nu ramane nimic pe acel belciug?:))
Care este cel mai tare banc pe care il stiti zicetil intreg
Care e diferenta dintre o gaina de 1 an si o fata de 18 ani?:)
Cum alungi in caine care se numeste "Mars"?
Exista frun program de taiat mb de la melodi pentru tel?
Va dau ceva ca sa radeti, eu am ras cu lacrimi =)) http://www.youtube.com/watch?v=43YyQroXqTA& feature=related. Ce parere aveti? Mie mi se pare amuzant rau
Ce cuvant din limba romana de 8 litere, toata lumea in pronuntza incorect?
La biserica, preotul se intalneste cu un tanar enorias:- Ce te aduce la biserica, Ioane?- Iaca, am venit sa ma spovedesc.- Nu-i nevoie, ti-am citit blogul.
Intr-un bar intra un cal, bea o bere si pleaca. ce face calul?
Sper sa aveti rabdare sa o cititi:))! Acum 30 de ani: Iubitule, Mi-e dor de buzele tale fierbinti, de mainile tale puternice, mi-e dor sa-mi mai sprijin capul pe umarul tau. Mi-e dor sa ma mai privesti,...? (mai mult)
Mondo Mini Shows Web O...: Happy Tree Friends - Out On a Limb parerea
Daca te-as vedea pe strada prin ce te-as recunoaste?:))
Ce pictur este pe poza contului meu
Care cere primul fundita ii dau! Care vrea?;;)
Ghiceste cineva din simplul cuvant ce semnifica el? Semnifica, nu inseamna. Cuvantul e "Shinx" Si altul e "dialga" pare doar "alga " dar nu e.
Care este femininul de la cuvantul "putz"?
Cum se numeste melodia de la reclama cu cafeaua, cand incep aia sa danseze?
Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele?
:DCati pitici avea Cenusareasa?:-? Dau funditzZa:)
Buna ziua tuturor! Am o intrebare:La jocul harry potter si camera secretelor vreau sa aflu care e codul pentru a trece prin pereti.Va rog ma puteti ajuta? Multumesc anticipat
De unde pot lua figuri din astea ▀▄▀▄▀? Macar imagini(stelute, imimioare...)
Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazandu-l atat de stresat, l-a sfatuit ca inainte...? (mai mult)
Daca pui un cameleon intr-o camera plina de oglinzi ce culoare va avea?
Nu gasesc raspunsuri la intrebarile pe care vi le voi pune ceva timp... * Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele? * Daca uleiul de porumb se face din proumb, cum este cu uleiul de? (mai mult)
Ghici`:D Ma urc pe tine, ma strangi in brate, ma bagi intre picioare, ma impingi, te fac sa trespiri, te ajut sa schimbi pozitia. Ce-i?
E un baiat la mine la munca de vreo 40 de ani si n-a fost casatorit niciodata si nici nu l-a vazut careva cu vreo femeie si lumea in cazuri din astea vorbeste mult si prost in sensul ca ar fi homo.Au adus...? (mai mult)
Ia ghici:]] O iau in mana si-o bag in gura, o bag o scot pana cand un lichid alb imi apare pe buze, apoi o pun la loc... Ce-i?:]]
Aho, aho... n-ati vazut un cal maro :))?
Mi-am cumparat o pereche de pantofi super ajuns acasa si dupa ce m-am dezbracat de tot am ramas gol pusca asa de mult imi placeau pantofii incat m-am incaltat si i-am zis sotiei ce frumosi pantofi am...? (mai mult)
Va place? Super tare faza:)) http://www.youtube.com/watch?v=7GT3LE9_29M
Ati mancat vreodata ardei umpluti cu forta?
De ce este interzis sexul oral in timp ce conducem?:)) Pai avem 2 orgasme:)) Unul dat de viteza si altul din partea partenerei/partenerului:))
Daca partenera ta/partenerul tau ar spune ca-i vine sa traga o băşină, tu ce i-ai zice sa faca?:))
Vreau si eu bancuri amuzante. aveti idei?
Ce ai alege dintre "a fi mancat de un vierme" sau "a manca un vierme"?
Am o prietena blonda. E foarte frumoasa, insa e blonda...peste tot! Are sprancene blonde, chiar si cateva fire de par de pe maine sunt blonde, si alte parti sunt tot blode :-"!; ))Acum ma gandesc...? (mai mult)
Am citit undeva un banc despre un barbat care s-a dus la tara si a dat un mail si la trimis la o vaduva si as vrea sal recites spuneti-mi unde sa-l gasesc
Cand eram mai mica mama mea imi spunea diferite bancuri cu presedinti cred ca le stiti si voi :Bush(presedinte SUA), Gorbaciov(presedinte Rusia) si normal Ceausescu erau intr-un avion.Este ora 15 suntem...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a