Cum credeti ca va apara de hoti un catel de talie mica, cum ar fi bichon sau chiwawa? Pa sa va spun eu, ii spune hotului cind da navala in casa "te rog, sint catel de talie mica si nu ajung sa te musc...? (mai mult)
O broasca fara carapace este fara locuinta sau dezbracata?
Salut din nou! Ce filme asemanatoare cu Ice age sau Madagascar mai stiti? Imi puteti spune si unde le pot vedea online? Ofer fundiță (*)
Daca o persoana v-ar oferi ceva ce voi v-ati dori foarte mult (de exemplu bani sau laptop) in schimbul faptului de a merge la cimitir la miezul noptii si sa infigi un cutit intr-un mormant (ca sa lasi un...? (mai mult)
eu o sa pun o intrebare mai persoanala :D cunosc un baiat la scoala de care sunt inebunita, sincer :|In pauze trec pe lannga el cu cea mai buna prietena a mea...Intr-o zi prietena mea s-a dus si? (mai mult)
Cine imi da si mie o poza cu Mos Nicolae, dar nu ala de la scara C;)). Dau funditaaa :>
Cum purtati lenejeria intima? pe dos sau pe fata?;))
Fara intentia de a parea "indiscreta", si pentru curiozitatea mea, as dori sa va intreb cum de reuseste Alllinna mereu sa fie prima care raspunde unei postarii? :-? Zau ca nu inteleg :-? Nici bine nu...? (mai mult)
Ca tot se alege noul presedinte vreau sa va arat o imagine a Romaniei noastre, oare vad si "ei" asta? :-? Trist dar adevarat :| Oricum sunt tariii "reclamele" =))=)) http://www.youtube.com/watch?v=kPplOSpJmEs&...? (mai mult)
Bula face o prostie la Shcoala. Invatatoarea:maine sa vii cu tactu la scoala. a doua zi bula:l-a calcat buldozerul. Invatatoarea:maine vii cu maicata a2a zi bula:a calcat-o buldozerul Invatatoarea:maine...? (mai mult)
Ce sti despre craciun vreau poveste
Mircea Geoana catre nea zimbila; -Nea Ioane, care va fi urmatorul pas? Zimbila; -Tiparim bani prostanacule...; -Da inflatia, nea Ioane?; -Ma tu chiar esti prostanac.Ai inceput sa crezi ca o sa conteze? (mai mult)
Nu mai vreau intrebari in care sa gasesc urmatoarele cuvinte: Geoana, Basescu, comunisti etc :(( Cer prea mult?:))
Oare e bine ca Geoana a fost ales? Ma gandesc ce ne facem cu era ESCU : CeausESCU, IliESCU, ConstantinESCU, BasESCU. Ori Geoana isi schima numele de familie in GeonESCU ori cerem voturi din nou si il...? (mai mult)
Hai Basescu! Toata lumea pe ringul de dans :)) http://www.mirceageoana.tv/? pe=124
Pentru ca tot s-a pus o intrebare despre automobile si s-a povestit de motorul cu aburi. Cum ar fi fost sa se incerce fabricarea avionului propulsat de un motor cu abur?;))
Http://www.mirceageoana.tv/? pe=124 Sa ne amuzam putin;;)
Ptr cind am sa imbatrinesc am sa cumpar un pat de ala mare, pe mijloc.Sotiei am sa-i spun ca e pentru a dormi mai in voie dar motivul este cu totul altul.Cind are sa i se "trezeasca"amintirile si are sa...? (mai mult)
Nu reusesc sa instalez adobe flash player 9?
Care emoticon vi se potriveste cel mai bine? Mie :P http://www.clopotel.ro/funny/teste/test-Care_emoticon_ti_se_potriveste_cel_mai_bine-186.html
Ce parere aveti despre reclama de la Sange de Taur? Cea cu "sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce bea"? :)) pe mine cel putin ma amuza de fiecare data cand il vad/aud.
Cand va mangaiati partenerul(a), mainile voastre se duc pana jos la talpi?:))
=))Va place Unguru` Bulan? www.ungurubulan.ro
Haideti sa jucam un joc! :> Persoana De Sub Mine [ PDSM ] Jocul functioneaza astfel : Un user pune o afirmatie despre alt user iar el trebuie sa raspunda cu fals sau adevarat si sa puna afirmatia...? (mai mult)
Ce va doriti de Craciun? Nu imi dati raspunsuri gen: sanatate, noroc, excursii, pe cel iubit etc. Eu una imi doresc asa: o pereche de cercei noi, un fes negru simplu, un mp4 nou, un parfum adidas...? (mai mult)
Stiati ca exista o competitie recunoscuta international in care competitorii se lupta cu degetele de la picioare? funny...nici nu vreau sa stiu cum decurge un antrenament!
Basescu si Geoana erau intr-un elicopter. Basescu arunca o bacnota de 100 de lei si spune : Vreau sa fac un roman fericit!, dupa putin timp Geoana arunca doua bacnote de 100 de lei si spune : Vreau sa...? (mai mult)
Cum ai reactiona daca te-ai duce la baie ca tot omul si in vasul de toaleta ai vedea ca inoata un mic sobolan?
Am auzit la stiri ca mosu si-a vandut renii si sania lui fermecata la fier vechi cu criza asta financiara si vine cu avionul sau ieftinit biletele la tarom:D sia luat laptop si are si net mai nou copii...? (mai mult)
Farsa :)) http://www.youtube.com/watch?v=1ZzIjgkEYDA
O batrana vede niste copii jucandu`se cu niste prezervative, batrana se duce la acestia si ii intreaba: - Ce sunt maica astea? Copiii raspund: - Ce sa fie bunico, gume! Batrana intreaba: - Si unde...? (mai mult)
Asa dar vine mosu. V-ati pregatit botoseii sa-i puneti miine la usa? Ce spuneti... daca mosu va aduce dulceata de mure si... se gindeste el s-o puna taman in botosei? Exact ca-n Caragiale, unde pustiu? (mai mult)
O mare greseala http://www.TPU.ro/educatie/ce-tara-e-mare-cat-un-continent/, la aceasta intrebare a fost premiat un raspuns incorect, in fine, intrebarea suna cam asa " Ce tara e mare cat un continent"...? (mai mult)
Stimați utilizatori TPU, vă „place" manelele? De ceva vreme avem o nouă vedetă 0TV, dar nu numai atât! Are o voce de aur, ruginită, iar stimabilul Valorosu' chiar știe să-și dea cu barosu'...? (mai mult)
Problema:Afara ninge.Ana nu mai are mere(le-a furat Fernando de la Caransebes). Marian Valorosu` va fi numit premierul Romaniei.Maine e sfarsitul lumii. S-a alterat ciorba de burta.Periutele de dinti marca(nu...? (mai mult)
Haideti sa le aducem cate un zambet celor ce citesc aceasta pagina si sa scriemcate un banc. Va zic si eu unul; ) Iese un vultur de la carciuma.Si da sa-si i-a zboru. fal, fal, fal poc, vulturul...? (mai mult)
Vestita "poezie"...cred ca ati auzit-o la Cronica Carcotasilor "Cine-a pus căcat pe clanţă? Eu am pus căcat pe clanţă, Tu ai pus căcat pe clanţă, El a pus căcat pe clanţă, Ea a pus căcat? (mai mult)
Buna! Voi ce ati fost in viata anterioara? Eu zidul chinezesc :)) Intrati aici si o sa aflati :D http://viata-anterioara.apropo.ro/viata-anterioara/
De ce are barba Mos Craciun, nu s-a saturat sa-l traga copii de ea? :)) Si cum maninca ciorba, nu-i intra barba in farfurie? =))
Ce stiti despre Mos Nicolae? Vreau povestea...
Ce-mi faceti cadou de Mos Nicolaie? ce vreti sa va fac cadou? cereti-mi si va voi trimite (cantece, filme, desene animate, benzi animate, jocuri )
Am auzit ca noi femeile trebuie sa ne purtam ca niste doamne si sa gandim ca niste barbati.Este adevarat?;))
Care sunt cele mai haioase perle spuse de colegii/profesorii/sefii vostri?
Ce va doriti de Craciun? (Ma refer la cadouri, ca toti vrem sa fim cu familia, dar sigur mai vreti si altceva!;) )
Ce nume aveti la Bluetooth?
Astazi este cumva 1 aprilie?
Un cal tropa tropa si o ratusca lipa lipa. Pe ce calca calu?:)) (iertati-mi cacofonia);))
Ce e mic negru, are 3 picioare si urca pe deal:))?, cine stie=))
E rotunda si e carna si cu capu-n jos atarna.Cine ghiceste?
Http://www.youtube.com/watch?v=5RJ64hBLBD8&feature=channel Cum vi se pare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
BogdanIon întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Regele Leu
Ai urmarit si tu impresionanta poveste a lui Simba? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!