TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
Marius-dan_Lese_1988
în 10 Mai 2016 | Marius-dan_Lese_1988 întreabă:

As dori cateva informatii despre mersul cu trenul la Cuseta clasa 2 cu 6 locuri? In afara de paturi si asternuturi mai exista ceva? Te poti schimba de haine acolo? etc

2
Răspunde Raportează
Cristina_Elena_2000_Xm0x
în 10 Mai 2016 | Cristina_Elena_2000_Xm0x întreabă:

Daca eu sunt un cetățean roman minor si vreau sa călătoresc singură din Franta in Anglia, as putea?

3
Răspunde Raportează
Justdoit4
în 9 Mai 2016 | Justdoit4 întreabă:

Imi doresc sa merg intr un sejur de 5 nopti in luna august impreuna cu prietenul meu. Ce destinatii frumoase si nu foarte costisitoare imi recomandati? As opta pentru Grecia, Turcia, chiar si Nisipurile...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 9 Mai 2016 |

Sunt Daniel, am o problema. Nu am viza dar am un prieten din America care vrea sa ma ajute sa fac o vizita acolo. Cum as putea primi viza in afara de a imi face eu viza. Se poateca el sa vina in...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
futerix33
în 9 Mai 2016 | futerix33 întreabă:

Am si eu o intrebare, va rog mult sa ma ajutati. Vreau sa ma cazez la un hotel in Ploiesti dar check- inul se face dupa ora 12:00. Exista vreo sansa sa ma cazez la 7, 7:30 dimineata? Am ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Doredos771
în 7 Mai 2016 | Doredos771 întreabă:

De ce avioanele cu pasageri care pleaca de exemplu din China, Australia, Noua Zeelanda etc. nu o iau pe deasupra Oceanului Pacific si aleg sa o ia prin Europa?

6
Răspunde Raportează
IoanaIonuca
în 6 Mai 2016 | IoanaIonuca întreabă:

Ma ajutati, va rog? Care hotel va place mai mult dintre Bran-Brad-Bega (Eforie Nord) si Hora (Saturn)? Vreau sa merg la mare si trebuie sa aleg unul dintre ele, dar nu ma pot hotari :(

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Mai 2016 |

Am luat o valiza Lamonza si cand am incarcat-o am bagat fermoarele in cifru acesta nefiind setat. Era 000 cand am blocat fermoarele si am pus 396. Nu am mai putut sa o deschid.

2
Răspunde Raportează
Loras
în 4 Mai 2016 | Loras întreabă:

Ce destinatie din Romania ai recomanda pentru o,, fuga" de 2 zile cu prietenii si de ce? (P.S.: sunt din Bucuresti) Multumesc anticipat ^^

7
Răspunde Raportează
AwanderingLove
în 4 Mai 2016 | AwanderingLove întreabă:

Siti o aplicatie pentru ppecari in diferite tari care sa aibe la filtru all inclusive sau ultra ca booking-ul nu are.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Mai 2016 |

Duminica plec in Franta si vreau sa vorbesc cu familia mea pe Skype. Ma va costa ceva sau e gratis daca am Wi- Fi? Stiti daca autocarele info- tur Bacau au Wi- Fi sau va trebui sa astept sa ajung...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Lukas1994
în 3 Mai 2016 | Lukas1994 întreabă:

Salut, doresc sa calatoresc cu WizzAir dar am o problema cu bagajul de mana care este gratuit, teoretic masuratorile ar trebui sa fie 42x32x25cm cat sa incapa sub scaunul din fata, un ghiozdan ar fi...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Mai 2016 |

Hei guys, So, o sa ma mut in Amsterdam pentru cativa ani, o sa ma mai intorc de Craciun etc asa ca trebuie sa imi fac bagajul pentru 6 luni...pentru asta am nevoie de un troller: In afara de troller-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Robi1444
în 1 Mai 2016 | Robi1444 întreabă:

Hey, pentru cei care au fost in Japonia, Tokyo, cum vi s-a parut calatoria? Cate zile ati fost?! Ce amintiri v-au ramas? M-am decis ca in viitor sa pot sa ma duc si eu intr-o calatorie in Tokyo.

2
Răspunde Raportează
ralfytm
în 1 Mai 2016 | ralfytm întreabă:

Exista undeva o lista a localitatilor strabatute de paralalela 45 din Romania? mersi in avansa :)

4
Răspunde Raportează
CelebraAnonima
în 30 Aprilie 2016 | CelebraAnonima întreabă:

Buna,TPU! Am auzit ca daca pleci in Spania(sau Italia) si esti gras, primesti amenda. E adevarat? Funda! :**

9
Răspunde Raportează
Clank
Întrebare recomandată în 28 Aprilie 2016 | Clank întreabă:

Pregatesc un plan de vancata in Maramures. Doresc sa stiu dintre Muzeul Satului Maramuresean din Sighetul Marmatiei si cel din Viseul de Sus, care este mai fain de vizitat? Mersi, dau funda.

3
Răspunde Raportează
almaz
în 28 Aprilie 2016 | almaz întreabă:

Am nevoie să cumpăr un bilet la avion din Istanbul în Constanţa Kogalniceanu sau cel puţin la Bucureşti Otopeni. (O singură direcție) Cine mă poate ajuta să fac rost de un bilet mai...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
9eMMy3
în 26 Aprilie 2016 | 9eMMy3 întreabă:

Stie cineva cum e drumul - Budapesta - Szolnok - Oradea?

2
Răspunde Raportează
Gi98
Întrebare recomandată în 26 Aprilie 2016 | Gi98 întreabă:

Hei. Cand ai bilet de avion dus-intors, check-inul trebuie sa il faci pentru amandoua zboruri? Sau daca il faci pentru dus este bun si pentru intors?

4
Răspunde Raportează
ScattaRullz
în 26 Aprilie 2016 | ScattaRullz întreabă:

Caut site-uri cu oferte last minute/hour/moment pentru un concediu in strainatate cu un pret avantajos. DAU FUNDA!

1
Răspunde Raportează
roxana978
în 25 Aprilie 2016 | roxana978 întreabă:

Am o nelamurire in legatura cu lucruri permise in geanta de mana mica. Avem voie sa punem produse cosmetice in geanta de mana mica cum ar fi ruj lichid, gloss, rimel? Compania e WizzAir. Am cautat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
souleaterz
în 24 Aprilie 2016 | souleaterz întreabă:

Are cineva ruta din Cehia-Nachod preferabil spre Romania- Satu-Mare? Dau funda

2
Răspunde Raportează
Soroceanu_Radu_1997
în 24 Aprilie 2016 | Soroceanu_Radu_1997 întreabă:

Imi poate spune cineva cum pot ajunge la house of bounce de la Matei Ambrozie?

2
Răspunde Raportează
CoconutPete
în 24 Aprilie 2016 | CoconutPete întreabă:

Cum se ajunge de la Bucuresti la Campeni cel mai usor? Multumesc.

3
Răspunde Raportează
Byankaa66
în 24 Aprilie 2016 | Byankaa66 întreabă:

Funda! A mers cineva la noi la mare in perioada iulie- august la mare la noi dar fara sa rezervati camera la hotel, pensiune sau altcv din timp? practic te cazezi cand ajungi. Anul acesta m am gandit ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
laviniauntila
în 24 Aprilie 2016 | laviniauntila întreabă:

Cat costa un bilet de tren din Fagaras in Bucuresti?

7
Răspunde Raportează
Lioana
în 23 Aprilie 2016 | Lioana întreabă:

Intentionez sa merg pentru 4 zile la Busteni. Imi puteti da ceva sfaturi si recomandari? Catre ce obiective sa ma indrept? in afara de Sfinx, Babe si Cascada Urlatoare. Daca se poate spuneti- mi cum se...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Trandafir_Andreea_1998
în 23 Aprilie 2016 | Trandafir_Andreea_1998 întreabă:

Se circula pe Transfagarasan?

6
Răspunde Raportează
Idkidk
în 22 Aprilie 2016 | Idkidk întreabă:

Unde sunt cele mai frumoase locuri din România ca zone turistice?

10
Răspunde Raportează
DeeaDede1010
în 22 Aprilie 2016 | DeeaDede1010 întreabă:

Ce pot vizita cu iubitul meu? Am hotarat sa avem o vara de neuitat si sa vizitam locuri minunate, chiar si sa stam la niste cabane pentru cateva zile... Astept sugestiile voastre. Vreau cat mai ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
teoul
în 21 Aprilie 2016 | teoul întreabă:

stie cineva de ce se chema statia de tramvai de pe Șoseaua Nicolae Titulescu Dr. Felix?

3
Răspunde Raportează
teoul
în 21 Aprilie 2016 | teoul întreabă:

stie cineva sa-mi zica cine a construit pasajul subteran de la Piata Victoriei si cand?

2
Răspunde Raportează
WayhaughtK
în 20 Aprilie 2016 | WayhaughtK întreabă:

Cine stie o pensiune, cabana sau ceva de genu in Valea Izei? Vreau sa merg cu clasa acolo la sfarsit de an. Si sa fie ieftina, nu conteaza confortul

1
Răspunde Raportează
WayhaughtK
în 20 Aprilie 2016 | WayhaughtK întreabă:

Cine stie o cabana, pensiun, ceva cazare in Valea Draganului ieftina? Asa in excursie cu clasa

1
Răspunde Raportează
alinaro
în 20 Aprilie 2016 | alinaro întreabă:

de unde se ia microbuz pentru Iasi? Eu locuiesc in Bucuresti. Si cat e biletul? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Florin_Cristian_1994_wCAW
în 17 Aprilie 2016 | Florin_Cristian_1994_wCAW întreabă:

Din cate am inteles nu pot pleca in Romania din Italia pentru ca s-au schimbat legile. Daca stiti ceva concret sau aveti un link ceva spuneti-mi. OFER FUNDA!

3
Răspunde Raportează
FreshmanYear
în 17 Aprilie 2016 | FreshmanYear întreabă:

Știți cumva cât ar costa sa închiriez un apartament în județul Constanța, stațiunea Neptun pentru tot sezonul estival? Toate cele trei luni. Eu gasesc doar tarif pe o zi. Dacă nu în Neptun,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Stefania_Daria_1977
în 16 Aprilie 2016 | Stefania_Daria_1977 întreabă:

O sa plec în curând într- o tabăra de o săptămână și nu prea știu ce sa îmi iau la mine. As vrea sa îmi spuneți și mie cam ce haine sa îmi iau, ce mâncare sa îmi iau pentru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Aprilie 2016 |

Am incercat sa achizitionez un bilet de la Esky iar cand sa fac comanda mi s-a blocat pagina, iar numarul de la serviciul clienti este inexistent, s-a mai intamplat la cineva?

1
Răspunde Raportează
ubhgyfytddtfhfgdf
în 15 Aprilie 2016 | ubhgyfytddtfhfgdf întreabă:

Destinatia Gara de nord pana la Afi palace Cotroceni. Cum ajung? Sunt multe caii de tramvaie si la ora 11:45 trebuie sa fiu la Afi.

2
Răspunde Raportează
travianulisa
în 15 Aprilie 2016 | travianulisa întreabă:

vreau sa plec saptamana viitoare in Mexic si rutele pana in Ciudad de Mexic(unde vreau sa merg) fac escala in Canada o ora si 45 minute. Am nevoie de viza pentru Canada sau nu?

2
Răspunde Raportează
WhiskeyFaraNume
în 14 Aprilie 2016 | WhiskeyFaraNume întreabă:

Vreau pe 23 sa ma duc la Bucuresti, eu stau la Giurgiu, iar pe 24 sa ma intorc la Giurgiu, pentru Salonul Auto Moto. M- am gandit sa ma duc si sa ma intorc Giurgiu- Bucuresti- Giurgiu ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mitzuthebest
în 14 Aprilie 2016 | mitzuthebest întreabă:

Duminica viitoare voi pleca In Luton si ma intrebamdaca pot sa-mi i-au leptopul cu mine pur si simpu sau trebuie sa fac ceva pentru asta?

4
Răspunde Raportează
PetricaRadu
în 12 Aprilie 2016 | PetricaRadu întreabă:

Cum pot ajunge in Lepsa din Galati? Adica as vrea daca se poate sa imi spuneti ori o firma care face aceste trasee, sau un site ceva (in afara de blablabla ca nu prea da roade) cu cat mai multe informatii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LexuKrys
în 11 Aprilie 2016 | LexuKrys întreabă:

Salutare. Mi- am achizitionat un bilet de avion (online) la compania de zbor wizz air. Toate bune si frumoase, completarea datelor, plata, checkin online. Dupa ce am facut check- in- ul, am primit ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
mitzuthebest
în 10 Aprilie 2016 | mitzuthebest întreabă:

Duminica viitoare voi merge cu avionul in Luton pentru prima data.Sora mea este ce- a care mi- a luat biletele si mi- a trimis checkin- ul in format pdf.Este prima data cand sbor cu avionul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RobbyPh
în 9 Aprilie 2016 | RobbyPh întreabă:

Ca sa plec in Suedia am nevoie de pasaport sau doar de buletin?

6
Răspunde Raportează
cobra221
în 7 Aprilie 2016 | cobra221 întreabă:

Salutare. Vreau sa merg alaturi de prietena mea in tara, nu foarte departe de orasul in care stam acum. Suntem minori (15 si 16 ani) si vrem sa stam singuri la hotel / pensiune / etc in aceeasi camera....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Aprilie 2016 |

Pot calatori cu trenul din Romania pana in alte tari din Europa? Ex. Bucuresti - Viena, Bucuresti - Zagreb.

3
Răspunde Raportează
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 23 ore

9PM întreabă:

Suntem în 2025 și unii din zona nu știu pur și simplu să mă întreb decât daca lucrez! Altceva nu știu să mă întrebe! Și pe unii îi fu.e grija asta, de parcă ei mi- ar da sa mănânc sau ...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 20 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Ce înseamnă o flotă glovo? E o condiție obligatorie? Ce avantaje și dezavantaje oferă?
    14 răspunsuri
  • LuigiMangione
    trimisă pe 20 Noiembrie

LuigiMangione întreabă:

Salut, am si eu o intrebare. De ce unii doctori nu iti cer bani? Eu m- am operat acum 1 an de zile, ca am fost dupa ce m- am operat timp de 1 luna la control pe gratis, pot intelege. Insa, ...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă pe 20 Noiembrie

paletedestele23 întreabă:

Bună ziua! Credeți că merită făcut o facultate la 25- 30 de ani sau poate mai târziu? Tot aud păreri pro și contra. Am auzit și păreri cum că facultatea trebuie făcută imediat după bac, ...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.868
  • Întrebări: 3.953.318
  • Răspunsuri: 17.655.143
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Arrow

Arrow

Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!

Start quiz
Categorii
  • 652.024 Adolescenţi
  • 55.577 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.822 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.163 Conversaţii