TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
Fluturas656
în 3 Martie 2016 | Fluturas656 întreabă:

Sa zicem ca eu am venit din Irak in Romania cu viza pentru studii valabila doi ani. Pentru ca am ajuns tarziu si am ratat niste examene la facultate sunt nevoit sa reiau anul din toamna. Tinand...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GolopențaAdrian
în 2 Martie 2016 | GolopențaAdrian întreabă:

Este adevarat ca se construieste insula plutitoare de la Berzasca si daca da cat s-a construit din aceasta insula plutitoare?

1
Răspunde Raportează
DeeaDede1010
în 2 Martie 2016 | DeeaDede1010 întreabă:

Cat costa un bilet de avion din Romania, pana in Grecia - Atena la clasa 1? Dar la clasa 2?

1
Răspunde Raportează
Bjejfjdjz
în 1 Martie 2016 | Bjejfjdjz întreabă:

Știți cumva un loc de cazare nu chiar scump pe lângă iulius mall Suceava? Funda

2
Răspunde Raportează
Andreea_4752
în 29 Februarie 2016 | Andreea_4752 întreabă:

Pot călători cu avionul doar cu procura de la ambii părinți, fără însoțitor? Plec în acea zi și vin în următoarea.Ce informații puteți să-mi dați?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Februarie 2016 |

Am de ales dintre doua circuite in strainatate. Ce imi recomandati Austria & Bavaria sau Praga, Viena si Castelele Bohemiei? Se merita de vizitat acele castele? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Dominatorro
Întrebare recomandată în 25 Februarie 2016 | Dominatorro întreabă:

Suntem 8 adolscenti care dorim sa vizitam Grecia in aceasta vara.Nu stim ce statiune sa alegem.Dorim sa vizitam in aceasta excursie Meteora si Athena.Dorim o statiune in care sa ne putem distra. Bugetul...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
XxAlysiiaxX
în 24 Februarie 2016 | XxAlysiiaxX întreabă:

Cine a fost in Thailanda? Imi spune si mie cineva daca merita vizitata aceasta tara?

3
Răspunde Raportează
Freeman2016
în 24 Februarie 2016 | Freeman2016 întreabă:

Buna, doresc sa vizitez Bucurestiul cu un grup de 17 elevi in luna aprilie, am putea sa ne cazam pentru o noapte la vreun camin sau internat, contra cost? Daca ar putea cineva sa ne dea vreun nr de telefon...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Drcb
în 24 Februarie 2016 | Drcb întreabă:

As dori sa inchiriez o cabana integral pentru un numar de persoane intre 10- 15 la un pret ok. Daca aveti sugestii, sfaturi, le astept cu mare drag! Locatia nu ma intereseaza, poate sa fie in...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
AllyAllina
în 20 Februarie 2016 | AllyAllina întreabă:

Heii TPU! E cineva care a lucrat pe vas de croaziera? Imi puteti spune cum ati reusit sa va angajati, ce cursuri ati facut, ce ati lucrat, salariul si conditiile. Termin acum liceul si numai vreau sa ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ninja2903
în 18 Februarie 2016 | ninja2903 întreabă:

Hey TPU! Pentru cei care au mai fost cu avionul... Te poti aseza pe ce loc vrei? funda!

3
Răspunde Raportează
speedgoblin
în 18 Februarie 2016 | speedgoblin întreabă:

As dori ca in vara asta sa imi fac concediul in Kusadasi, Turcia.A mai fost cineva pe acolo? Imi poate spune si mie cum sunt preturile la mancare, excursii si cam ce se poate face pe acolo?...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cetateandezgustat
în 16 Februarie 2016 | cetateandezgustat întreabă:

Care este distanta dintre avion (Charleroi) si autocar (Flibco) in metri / minute de mers normal? In Belgia, la aeroportul Charleroi (unde ajunge WIZZ Air- ul) se gasesc autocare Flibco care ar trebui...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Andrei1337one
în 16 Februarie 2016 | Andrei1337one întreabă:

Cum se prezinta partiile din Busteni zilele astea? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
mishimaaa
în 15 Februarie 2016 | mishimaaa întreabă:

Sunt minora, plec din tara cu procura facuta pe o prietena care nu este cetatean roman - pe langa cazierul si pasaportul ei, de ce mai este nevoie pentru procura?

5
Răspunde Raportează
cetateandezgustat
în 15 Februarie 2016 | cetateandezgustat întreabă:

La Wizz Air scrie "Dacă bagajul dvs. de mână măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa dvs. ". Cat de stricte ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreiCampina94
în 15 Februarie 2016 | AndreiCampina94 întreabă:

Cat faci pe jos de la Mc Donald's din Ploiesti din Nord pana la Stadionul Ilie Oana?

1
Răspunde Raportează
Unicorn12345
în 14 Februarie 2016 | Unicorn12345 întreabă:

Hei! In curând voi plecat in Anglia cu părinții mei si imi este teama ca nu ma voi adapta cu vremea si scoala. Engleza o vorbesc bine (nu perfect). Am mai citit niste intrebari pe TPU in care multe...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Fluturii
în 13 Februarie 2016 | Fluturii întreabă:

spuneti va rog la specialitatatea turism si alimentatie la finisarea studiilor unde te poti angaja?

2
Răspunde Raportează
Andrei1337one
în 13 Februarie 2016 | Andrei1337one întreabă:

Cat costa închirierea de snowboard+boots in Busteni? Dar skipass? Se poate închiria și casca + ochelari? Mulțam.

2
Răspunde Raportează
Fluturii
în 13 Februarie 2016 | Fluturii întreabă:

la specialitatea turism si alimentatie la turism e mai muot teorue iar la alimentatie merge tehnician in gastronomie pai la finisarea acestora unde te poti angaja la serviciu?

1
Răspunde Raportează
andrei2k00
în 12 Februarie 2016 | andrei2k00 întreabă:

Se poate merge pe Ceahlau pe ploaie/noroi?

2
Răspunde Raportează
conrob
în 12 Februarie 2016 | conrob întreabă:

Daca te duci la mare fara bilet 4 zile si consumi banii asa mai economisit poti sa cheltui mai putini bani decat sa e duci cu bilet o saptamana? in ambele cazuri sa mergi cu masina, fara tren! si cam ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
loveanime
în 11 Februarie 2016 | loveanime întreabă:

Vreau sa devin salvamont si as dori sa vorbesc cu cineva care e in domeniu sa imi dea mai multe detalii. ( de exemplu costurile pentru un echipament complet casca, ham + lonja, 6 buc. carabiniere cu ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cata91
în 11 Februarie 2016 | Cata91 întreabă:

Vreau sa merg in luna de miere la sfarsitul lunii mai undeva departe, exceptand Americile. Aveti vreo idee de locuri cei care ati fost? P.S. Cica destinatiile exotice nu sunt recomandate in aceasta ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
sandu229
în 10 Februarie 2016 | sandu229 întreabă:

De ce cartier apartine Soseaua Nicolae Titulescu din Bucuresti?

1
Răspunde Raportează
NeagoeDodu1998
în 9 Februarie 2016 | NeagoeDodu1998 întreabă:

In Braila capatul lui 8 unde este?

3
Răspunde Raportează
03052003
în 8 Februarie 2016 | 03052003 întreabă:

Buna TPU de curand am primit o invitatie de la niste rude sa petrec vara cu ei in Franta.Si poate sa ma stabilesc de tot acolo la liceu... Cum e sa zbori cu avionul? Sistemul de invatamant din Franta...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
razvan7722
în 8 Februarie 2016 | razvan7722 întreabă:

Buna, Stiu ca pentru a merge in Turcia este nevoie de pasaport, dar pasaportul meu expira pe 16 Mai 2016 si as vrea sa plec saptamana viitoare in Istambul. Am auzit persoane care spuneau ca trebuie ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
tudy2003
în 8 Februarie 2016 | tudy2003 întreabă:

_Imi puteți spune va rog tot ce știți despre profilul turism si alimentatie? Dar despre stiinte sociale? Cat mai multe explicatii! Dau funda! ☺

1
Răspunde Raportează
FoundYouLover
în 7 Februarie 2016 | FoundYouLover întreabă:

Știți cumva cu ce metrouri sau autobuze aș putea ajunge în următoarele locații din București si cate statii ar trebui sa merg: de la Gara de Nord la Universitatea Spiru Haret, eliberari diplome,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dismally
în 7 Februarie 2016 | Dismally întreabă:

Care sunt cele mai frumoase locuri din orasul vostru? Ce ati recomanda unui turist sa viziteze?

12
Răspunde Raportează
alexandrunaj
în 6 Februarie 2016 | alexandrunaj întreabă:

Un excursionist montan are nevoie de un walkie talkie? Sau este suficient in ziua de azi si un telefon?

3
Răspunde Raportează
minrest
în 6 Februarie 2016 | minrest întreabă:

Ma duc luni la Sighisoara cu sotia si fata. Unde as putea sa mananc ceva cu specific local si\sau relevanta istorica, bun, dar fara sa fie prea scump?

3
Răspunde Raportează
bestintheworldnarcis
în 5 Februarie 2016 | bestintheworldnarcis întreabă:

URGENT! DAU FUNDA! Cum sa ajung de la brancoveanului(statia de metrou) la grozavesti(alta statie de metrou) Mai precis la Media Galaxi Orhideeei? Ce metrou trebuie sa iau? sau ce metrou-uri?

3
Răspunde Raportează
samiZiciPompier
în 5 Februarie 2016 | samiZiciPompier întreabă:

Pentru a putea calatori in Anglia este nevoie de pasaport? Sau e suficient cu buletinul? Daca da, in ce tari e nevoie de pasaport?

6
Răspunde Raportează
Stancu_Ramon_2001
în 3 Februarie 2016 | Stancu_Ramon_2001 întreabă:

Buna cum se rezerva biletele de avion din timp? Zborul este din TM-Geneva Elvetia.? Fundaaaaaa ⭐

3
Răspunde Raportează
Shin0bi
în 2 Februarie 2016 | Shin0bi întreabă:

Salut tpu.Ma intrebat de ce zborurile din sua de exemplu spre China/Tailanda dureaza peste 15 ore, zborurile trec pe deasupra Europei adica spre Est si nu zboara deasuprea Oceanului Pacific si a Japoniei/Chinei...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alabalaportocalala
în 2 Februarie 2016 | alabalaportocalala întreabă:

Exista harta a Romaniei in limba Spaniola?

3
Răspunde Raportează
elisadaia
în 1 Februarie 2016 | elisadaia întreabă:

La vara vreau sa plecam în Potos ( Thassos ), însa e prima data și nu știm exact cât de scumpa e stațiunea, ce preturi se practica în zona pentru mâncare de exemplu, merita sa ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Andreeaioan115
în 31 Ianuarie 2016 | Andreeaioan115 întreabă:

Daca am fost la Sea life center se pune ca am fost la mare?

3
Răspunde Raportează
colombo1
în 31 Ianuarie 2016 | colombo1 întreabă:

cineva din Timisoara ma poate ajuta sa imi spuna cum pot ajunge din autogara( vin cu normandia) la univ.de vest Timisoara? ce distanta este si cam cat ar costa un taxi? merci

4
Răspunde Raportează
Neluuu
în 31 Ianuarie 2016 | Neluuu întreabă:

Cine imi poate spune despre nivelul de trai din insula Martinica.Salar minim, orce imformatie.

1
Răspunde Raportează
BabyGirlLoquita
în 29 Ianuarie 2016 | BabyGirlLoquita întreabă:

Hello, aveti idee cum pot ajunge in pasul Tihuta? Hotel castel Dracula... Specific ca m ar interesa o ruta convenabila cu trenul. Am inteles ca trebuie sa ajung in Vatra Dornei si de acolo ar trebui parcursi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ghemot
în 29 Ianuarie 2016 | Ghemot întreabă:

Pe siteul: http://www.valentinstan.com/ este la început o poză cu Valentin Stan ce are în spate o clădire şi o statuie. Cine îmi spune unde a fost făcută această poză îi dau funda!

1
Răspunde Raportează
imihaistoian
în 26 Ianuarie 2016 | imihaistoian întreabă:

Care este cea mai buna agentie de turism din Romania/Bucuresti pentru o cursa Bucuresti-Thailanda cu avionul?

2
Răspunde Raportează
BackAgain
în 25 Ianuarie 2016 | BackAgain întreabă:

Ce parere aveti de Synconcept (Brasov)? Sunt seriosi, de incredere? As apreacia mult parerile celor care s-au cazat la ei.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Ianuarie 2016 |

Care sunt cele mai frumoase locuri din Romania? (fara litoral ca aam fost de multe ori, Castelul Peles si Castelul Bran ca am fost si pe acolo)

5
Răspunde Raportează
EllaAnamaria
în 24 Ianuarie 2016 | EllaAnamaria întreabă:

Vreau niste idei pentru excursii in vacanta de vara prin Romania. Nu vreau sa fie ceva cu cluburi sau distractie de genul asta, vreau ceva in aer liber... multumesc anticipat.

3
Răspunde Raportează
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 20 Noiembrie

9PM întreabă:

Suntem în 2025 și unii din zona nu știu pur și simplu să mă întreb decât daca lucrez! Altceva nu știu să mă întrebe! Și pe unii îi fu.e grija asta, de parcă ei mi- ar da sa mănânc sau ...? (mai mult)
    31 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 20 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Ce înseamnă o flotă glovo? E o condiție obligatorie? Ce avantaje și dezavantaje oferă?
    14 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 7 ore

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civilizați in societate ca românii! Ce se întâmplă de au ajuns românii în halul asta? Vad adolescenți români prosti care înjură grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă pe 20 Noiembrie

paletedestele23 întreabă:

Bună ziua! Credeți că merită făcut o facultate la 25- 30 de ani sau poate mai târziu? Tot aud păreri pro și contra. Am auzit și păreri cum că facultatea trebuie făcută imediat după bac, ...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.872
  • Întrebări: 3.953.326
  • Răspunsuri: 17.655.181
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Viata cu Louie

Viata cu Louie

Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 652.024 Adolescenţi
  • 55.577 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.163 Conversaţii