| Tekla a întrebat:

Buna intrebarile urmatoare sunt pentru cine a fost in Grecia happy
1. In ce statiune sunt mai mari valurile?
2.In ce statiune ati fost?
3. Hainele si mancarea sunt scumpe?
4. Eu vreau sa ma duc ori in Creta ori in Halkidiki unde ste ma fain si valuri mari?
Cel mai bun raspuns primeste vot+ fundita big grin

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Ca si valuri sa nu-ti imaginezi ca suntem pe coasta Americii. Valuri sunt cand este vant, alteori marea e linistita in orice parte a Greciei mergi.

Ca statiune in destule, caci locuiesc la greci. Hainele si mancarea depinde de localitate si localul unde mergi. Poti manca 3 persoane cu 50 euro intr-o taverna, iar in alta poti manca 6 persoane si platesti 50 euro. Ca si haine, depinde ceea ce preferi, de firma ori no name, sunt preturi si preturi, in schimb poti sa te targuiesti la pret cu vanzatorul.

Eu locuiesc in Halkidiki, in apropiere de comuna Ormylia unde locuiesc am statiunea Psakoudia. In Creta nu am ajuns deocamdata.

In orice loc al Greciei ai ce vedea.
In Halkidiki este mereu verde, aici in zona este recunoscuta pentru livezile de masline pe care le avem pretutindeni cat si apa foarte limpede si de un turcoaz fantastic asa cum il vezi prin reviste.

Totul tine de cat dispui, cat doresti sa cheltui si ce anume vrei sa faci. Poti sta si pe putini bani cat si sa sara peste 500 euro.

In Halkidiki ai ca statiuni din bratul Kassandra, bratul Sithoniei si al 3lea Muntele Athos. Ca si brat ti-l recomand Sithonia, iti va placea in Vourvourou sunt sute de insulite in prejurul statiunii si cu un peisaj fantastic. Bratul Kassandra e mai ieftin e genul Paraliei Katerini i referire la pret, nu si peisaj, dar si cel mai aglomerat de sarbi, nemti, romani, rusi, Sithonia e un pic mai scumpicica, dar marea nu este la fel ca la Kassandra, e mult mai limpede si mai turcoaz, ca si valuri vei gasi sigur. care se izbesc de stanci. Sunt plaji cu destule lagune, asa cum e cea din Vourvourou in statiunea Karidi Beach.

Hotararea este a ta unde vei vrea sa mergi.

Halkidiki pe langa ca ofera minunatele peisaje, distanta dintre statiunea Psakoudia de care iti spuneam mai devreme e aproape la o ora de Salonic, unde vei avea destule puncte turistice sa vizitezi.

| Tekla explică (pentru MihaelaDart):

Ms m-ai ajutat mult big grin :*

| valentino52 a răspuns (pentru MihaelaDart):

Mihaela zi-mi si mie te rog de 1 mai cum e apa marii? Am o rezervare in Thassos de 5 zile si nu am mai fost decat in august in Grecia.As vrea sa stiu daca se poate face baie in mare.

| MihaelaDart a răspuns (pentru valentino52):

In Thassos nu am ajuns pana acum, dar cum sa fie! Oricum in orice colt al Greciei, apa este limpede si sincer de ce sa nu poti sa face baie in mare, caci nu e poluata. Sunt sigura ca are plaji amenajate pe insula. Numai in Paralia Katerini nu este atat de turcoaz ca in celelalte zone si limpede. Claritatea apei este data si de piatra, in cazul cand plajile sunt in apropierea stancilor.

| valentino52 a răspuns (pentru MihaelaDart):

M-am referit daca se poate face baie in mare de 1 mai adica sa nu fie prea rece apa... stiu ca nu e poluata thassos are o cariera de marmura si o plaja superba Marble Beach.

| MihaelaDart a răspuns (pentru valentino52):

Abia de azi de pe 1 Aprilie au inceput sa se ridice temperaturile, pana acum a fost frig, acum ce pot sa spun... depinde de vreme. Imi aduc aminte, acum 2 ani facusem baie in mare la jumatatea lunii mai cand era calda, acum 1 an era rece, anul asta la noi in Halkidiki tot rece este, pana ieri am avut temperaturi sub 15 grade. Se anunta ca aprilie va fi unul calduros cu temperaturi de pana la 48 de grade. Desi ceea ce spun la meteo una zic. Sa ai timp bun si sa poti face in acea perioada.

8 răspunsuri:
| Tekla explică:

In Grecia este Primark, HM? happy

| MihaelaDart a răspuns (pentru Tekla):

Orice firma vrei si ce nu vrei exista happy cat si preturile pe masura... asta daca ajungi in Salonic pe bd Egnatia, Tsimiski sunt o groaza de magazine de firma si nu numai.

| cezyy2001 a răspuns:

In paralia katerini este primark?